Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek csak addig férfi a...

A nőknek csak addig férfi a párjuk, amíg még nincs gyerek?

Figyelt kérdés
Utána csak apa és családfenntartó? Sk helyen van ilyen probléma?
2019. jan. 30. 20:36
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
18%
Balek legfeljebb a nőd aki beállt csicskának melléd, és napi 24-ben a szavadat lesi. Szánalmas az ilyen nő.
2019. jan. 31. 15:00
 32/51 anonim ***** válasza:
55%

#31, hülyeségeket magyarázol... tudod, egy ember akkor kap valamit egy kapcsolattól, amikor ő úgy érzi, és nem akkor, amikor a másik - vagy pláne vadidegenek - azt mondják, hogy "te márpedig kapsz, vedd tudomásul"...

Egyébként van esetleg valami ésszerű érved is, hogy miért ragadjon valaki egy energiavámpír kapcsolatban, amitől - a saját maga számára fontos dolgokból - semmit sem kap meg, viszont elvárások felé, azok vannak?

2019. jan. 31. 15:02
 33/51 anonim ***** válasza:
16%

Az a baj hogy totálisan elbeszélsz mellettem. Senki nem mondta hogy maradjon bárki is egy olyan kapcsolatban ahol neki rossz.

De egy kapcsolat nem attól lesz rossz es nem azert lesz benne bárki magányos mert gyerek van.

Te pedig szimplán altalanositasz. Itt nem konkret esetrol van szo hanem minden csaladrol. Na es hogy is josz te ahhoz hogy ossznépileg baleknak titulald az összes családos férfitársad? És ahhoz hogy minden gyerekes nőt egy párját elhanyagoló anyucinak???

Bocs nem tudtam hogy neked kulon szólni kell hogy ez most nem a mamaszauruszokat szido kérdés hanem általánossagban beszélunk. De felétek biztos divat látatlanban szidni embereket. Vajon miért is ez tesz téged boldoggá? Jo érzés a SAJAT keseru multad mason leverni??

2019. jan. 31. 15:14
 34/51 anonim ***** válasza:
64%
"Na es hogy is josz te ahhoz hogy ossznépileg baleknak titulald az összes családos férfitársad? És ahhoz hogy minden gyerekes nőt egy párját elhanyagoló anyucinak???" - eszem ágában sincs ilyesmi, vannak szép számmal teljesen normális nők is, akik nem a spermabankot meg az ATM-et látják a társukban - mint említettem többször is...
2019. jan. 31. 15:25
 35/51 anonim ***** válasza:
2019. jan. 31. 15:26
 36/51 anonim ***** válasza:
40%

Nem kell olvasgatnom mivel nem vagyok hulye, tudom mennyi kukába való nő van.

De az se természetes hogy te minden fiktív kérdésnél vadul tombolsz ezzel szamos nőt megbántva, mert elotted nem volt egy normalis minta se gyerekkent se felnottkent. Errol nem idegenek tehetnek.

Kevesebb frocsogest oda ahol nem indokolt, ennyi.

2019. jan. 31. 15:31
 37/51 anonim ***** válasza:
63%

#37, nekem pont annyi jogom van képviselni a saját álláspontom mint neked... arról nem is beszélve, hogy általában kulturáltabban teszem...

De örülök, hogy a végére eljutottál már te is oda, hogy egyetlen férfinak se kötelessége benne ragadni egy olyan kapcsolatban, amiben nem érzi jól magát, amit nem érez szimmetrikusnak.

2019. jan. 31. 15:45
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, nálunk ugye szülés után kicsit átalakult a kapcsolatunk a férjemmel, főleg hogy bent volt szülésnél és sok mindent látott ugye... De inkább bensőségesebb lett a kapcsolatunk. Szexuális téren egyáltalán nem változott semmi. Nem csak apa és csaladfenntarto, számomra apa, férj, szerető, és legjobb barát egyben :) akinél már csak apa és csaladfenntarto ott talán egy párterápia kéne, mert a gyerektől nem kellene megvaltoznia az egymáshoz fűződő viszonyuknak (attól mert nem kellene, sajnos sokaknál mégis megvaltozik és kihűl a kapcsolat). Egy jó kapcsolatert tenni kell mindkét oldalról, sokan belelustulnak, és emiatt is kihűl az egész, aztán már csak a gyerek miatt vannak együtt :/
2019. jan. 31. 17:06
 39/51 anonim ***** válasza:
28%

nekem pont annyi jogom van képviselni a saját álláspontom mint neked... arról nem is beszélve, hogy általában kulturáltabban teszem

Nem nem úgy teszed pont ez a baj.

És nem végre jutottam el odáig, eddig is tisztában voltam vele. Csak ugye aki nem nyal be neked tövig és kikéri magának az általànosításaidat, akkor az már hülye. De tőled nem is vártam mást mondjuk.

2019. jan. 31. 17:47
 40/51 anonim ***** válasza:
23%
A bunkóságot meg hiába csomagolják be attól még bunkóság marad, ez van.
2019. jan. 31. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!