Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivan abban az esetben, ha...

Debremart kérdése:

Mivan abban az esetben, ha nekem csak a cigány lányok jönnek be, az a sűrű fekete haj stb viszont anyám nagyon utálja a cigányokat és ez miatt van bennem egy gát feléjük?

Figyelt kérdés
20/F
2019. jan. 24. 11:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szia! Már másfêl éve lakok együtt a lánnyal a családja is nagyon szeret engem, én is nagyon jól kijövük velük. Minden a legnagyobb rendben van. :)
2022. jan. 26. 10:58
 12/12 anonim válasza:
Tudom hogy már nem mostani téma de 21 éves fehérbőrű Magyar srác vagyok én is a Roma lányokért voltam oda de mostmár csak egyért 16 éves 100%-ig Magyar Roma lány. Nekem is a szüleim először ellenezték de végül sikerült összehoznunk a családjainkat egy trükkös kis csellel mert a szüleim nagyon r@sszisták voltak. Azóta minden rendben van köztünk nem a pénzemre megy, nem arra hogy legyen minél hamarabb gyermekünk stb. Én egy félénk, zárkózott, visszahúzódó, csendes srác vagyok és ő elfogadott így fehérbőrű Magyar lányok közül pedig egy sem pedig egy sem pedig milliónál próbálkoztam mert tinédzser koromban eszembe se jutott volna hogy Magyar Roma lánnyal legyek együt. És nyugodtan bombázhattok olyanokkal hogy pedo, hazaáruló stb. nem érdekel. Ja és nem mellesleg 3 igazi barátom van és ők is Magyar Romák. Kérdező láttam hogy már együtt vagytok sok boldogságot kívánunk nektek a párommal. Mutassuk meg az embereknek hogy nem a bőrszín számít.
aug. 25. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!