1/9 anonim válasza:
Lehet. Vagy olasz, spanyol, indián, török, meg még sorolhatnék vagy ötven népcsoportot.
3/9 anonim válasza:
Igen. Aki meg vörös az meg ír felmenőkkel bír. A szőkék MIND németek. Mi lehyen a barnákkal? Ja! Az összes cigány...
4/9 anonim válasza:
Akkor inkább a szomszédotok volt cigány.
5/9 anonim válasza:
Szerintem a családodban fordulj egy idősebb "bizalmasodhoz" nagyanyád, nagyapád, keresztanyád, nagynénéid, nagybácsijaid közül valamelyikhez és bizalmasan, négyszemközt kérdezd meg tőlük.
Szerintem, ők megfogják adni az autentikus választ (csak aztán nehogy meglepődj).
6/9 anonim válasza:
A 4 nagyrassznak 4 különböző fajta hajtípusa van, a magyarra leginkább jellemző az europoid és mondgoloid, tehát a hullámos és az egyenes, de ha csigás göndör van a hajadban az nem jelenti azt h roma génjeid is vannak, csupán annyit jelent, h a mediterrán övezetből származó génjeid is vannak, gondolja csak az ókori római vagy görög szobrokra, tipikusan nagy csigás göndör hajjal ábrázolták őket. Ez a középkori francia, olasz és balkáni bevándorlók miatt a magyar lakosság kb 20-30%-ára igaz, h hordoz déli géneket is.
7/9 anonim válasza:
Ha "gyűrűs" göndör, akkor inkább görög, vagy még délebbi, esetleg az eredeti hindu.
Persze a romák is Indiából jöttek lassan már 1000 éve, de mára leginkább csak a hajszín maradt, a göndörség náluk eltűnt.
8/9 anonim válasza:
Olasza legvalószínűbb itt. Római birodalom része voltunk.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintem az vagyok de akkor büszke vagyok rá
2017. júl. 6. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!