Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ellenem fordították a fiamat,...

Ellenem fordították a fiamat, mit csináljak? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Nagyon nehét leírni a problémámat, ahhoz, hogy érthető legyen. Fiam 2 éves volt amikor az apjától elváltam, ezt követően a szüleimmel neveltük tovább, míg 7 évvel ezelőtt megismerkedtem jelenlegi párommal, aki szintén elvált, és neki is van egy fia, de őt az exénél helyezték el. Tehát eddig, azt gondolhatná az ember, hogy elindult a közös életünk, sajnos nem. A páromat nem fogadták el a szüleim, mert ő nem azzal a majomszeretettel akarta nevelni a gyereket, mint ahogy azt ők teszik. Félre ne értsen senki, ez nem azt jelenti, hogy nem szereti, hanem megpróbált az elkényeztetett, agyon dadusgatott kisgyerekből, egy olyan gyereket nevelgetni, aki mondjuk 8 évesen egyedül is boldogul a fenéktörléssel, igen tudom ez elképesztő, de ez igaz. Na most odáig fajultak a dolgok, hogy a fiam folyamatosan a saját érdekében szállította a híreket tőlünk, anyámék felé, persze mindezt a saját szempontjából beállítva. Most már 15 éves, és továbbtanulás előtt vagyunk, tudni kell, hogy én soha nem voltam a szüleim szemében jó anya, mert nem foglalkoztam a gyerekemmel, szerintük - a mai napig az fiam, nem önálló, apám a saját elképzelését, saját meg nem valósított életét, szeretné a gyerekemben viszontlátni. Kb. fél éve, mivel egy városban élünk, átbabusgatták azzal, hogy egy pár napot náluk lesz a fiam, mert tele volt vizsgákkal, és majd papa segít neki. Én barom elhittem, azóta csak vendégként jár haza, mármint hozzánk, teljesen ellenem és főleg a párom ellen hergelik. És erről rengeteg mindent tudnék írni, de senkit nem akarok untatni a család belső ügyeivel. Rengeteg fájdalmat okoznak Nekem, a gyerekemnek is mert fél apámtól,tart tőle, neki a papa szava a szent, bár ő is tudja, hogy nem minden úgy van ahogy azt ők mondják, teljesen összevan kavarodva. Akik ismerenek minket mindenki elvan teljesen szörnyűlködve, azon amit a szüleim tettek velünk, fogalmam sincs hogy szerezzem vissza a gyerekemet, úgy hogy ne sérüljön. Nem akarok nagy balhét sem, mert tudnék mivel ellenük érvelni, de én marha még mindig azt nézem, hogy a szüleim. Kérlek benneteket, ha tudtok tanácsot adni, segítsetek.KÖSZÖNÖM!
2010. jún. 29. 11:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Megértem érzéseidet. A kérdés: mit tehetsz?

Javaslom, ne sokat gondolkodj ilyesmiken, ez hová vezet? A gondolataidat te irányítod. Javaslom, arra irányítsd a gondolataidat, amit tehetsz.

(előzŐ)

2010. júl. 1. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!