Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy sokan...

Miért van az hogy sokan felkerekítik az életkorukat?

Figyelt kérdés

Engem nagyon idegesít ha valaki pl novemberbe van a szülinapja és akkor lesz 23 már az év áprilisába vagy augusztusba azt mindja hogy 23 éves. Engem ez nagyon zavar meg ha anyámék ha megkérdezik tőlük hány évesek a gyerekeik egyből kerekítenek.De ha valaki januári ( akkor 20)arra nem mondják már júniusba hogy 21 éves vagy hogy annyi lesz.

Van még valaki akit ez zavar?

Én speciel decemberi vagyok és 20 éves és majd csak december 10én leszek 21 és zavar hogy sokan már most 21 nek mondanak ( anyámék ők saját magukat is felkerekítik)

Írjatok. Vélemények?

Adrienn 20

2010. jún. 28. 14:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

17:45: Igen, aki elmult 19 az a 20. eleteveben van, de ha megkerdezzuk, hogy xy hany eves, akkor MEG nem 20 eves, hanem csak 19, mert meg nem toltotte be a 20-at. Sot, ha egy nappal van a szulinapja elott, akkor sem 20, hanem 19 eves (es 364/365 napos).

Amugy en sem szeretem, ha felfele kerekitenek. Annyi vagyok, amennyi, majd a szulinapomtol fogva eggyel tobb leszek. Pont.

2010. júl. 1. 19:21
 22/22 anonim ***** válasza:

19.21:na ezt jól megmondtad:-))))

Szóval a születésnapod után eggyel öregebb vagy,de amíg nem töltöd be,addig meg nem?Ez akkor jönne be,ha egy nap különbség se lenne a két szülinap között.

De az nagyon figyelemreméltó,hogy csak kitört belőled a logika.Ne akard már elnyomni!!

2010. júl. 2. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!