Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány év van közted és a...

Hány év van közted és a testvéred között, és milyen a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 07:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
3 év van közöttünk és változó a kapcsolatunk. Néha nagyon ragaszkodunk egymáshoz, néha veszekszünk. Igazából nagyon különböző egyéniségek vagyunk, teljes ellentétei egymásnak és ezért nem egyszerű a helyzet, de kezdem észrevenni,hogy hatunk egymásra, elveszi a sminkes cuccaimat,felveszi a felsőimet, én pedig jobban visszaszólogatok, kevésbé vagyok visszahúzódó. Ő 17, én 20.
2010. jún. 29. 19:25
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 éves lány vagyok, nővérem 35 éves, bátyám 34 éves. Sajnos, Ők nem velünk élnek, de ettől függetlenül nagyon jó a kapcsolatunk, főleg a nővéremmel! Köztünk nem volt soha egyetlen konfliktus sem.
2010. júl. 6. 11:44
 33/34 xXxFannyxXx válasza:
100%
17 éves Fiú-lány ikerpár vagyunk 20 perc az én javamra=) Szeretem a testvérem bár elég sokat veszekszünk, nem tudok rá haragudni sokáig, mindig percek alatt kibékülünk. Pedig minden veszekedés után megfogadom h egy hétig legalább nem szólok hozzá, de sosem sikerül betartani XD Talán jobb is így...:)
2010. júl. 12. 21:21
 34/34 anonim válasza:
100%

8 év van köztem és a nővérem között.. Legtöbbszőr öljük egymást,de szokott normális lenni.. [én 12/L ő 20/L]

azt mondják,hogy később már nem fog feltűnni a nagy kor különbség,de sztem most még zavaró.. nagyon !!! sokkal jobban vágytam volna egy évvel idősebb lány testvérre :(

2010. aug. 13. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!