Hány év van közted és a testvéred között, és milyen a kapcsolatotok?
13 vagyok. 18 évvel idősebb a nővérem és 19-cel a bátyám.
Imádom őket és szerintem ők is engem..:D Most is már vagy egy hete csak a nővéremnél vagyok, mert anyunk kórházba került. A bátyám meg a példaképem. Én is olyan szeretnék lenni mint ő, csak lányban. + gyönyörűen rajzol..:D
5 évvel fiatalabb az öcsém. Régen utáltuk egymást, mára néha veszekszünk, de jobb a viszony sokkal. Mostanra alakult ki a testvéri viszony.
21/L
Köszönöm a válaszokat!
Azért tettem fel a kérdést, mert van egy kislányunk és szeretnénk majd egy tesókát is, és kíváncsi voltam mennyi az ideális korkülönbség. /Sajnos a 3 percről lemaradtunk:)/
08:43 vagyok(a 14 éves:).
A nővérem 1,5 évvel idősebb nálam,de én úgy tapasztaltam,hogy azok között,akik között nagyobb a korkülönbség,jobban kijönnek egymással.Grazban élnek uncsitesóim(persze magyarok),4 fiú(!),10,7 és fél,4 és fél és másfél évesek.A két legnagyobb állandóan együtt van,persze köztük is van veszekedés,de jól kijönnek.A harmadik szeretne velük játszani,de még kicsi,ezért mindig kiközösítik szegénykét.Majd ha a legkisebb már fog játszani,tuti,hogy ő a 4 és fél évessel fog jól kijönni(a két legnagyobb meg a két legkisebb:).Én is 4 gyereket szeretnék,és úgy,hogy 3 év legyen 2 testvér között:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!