Hány év van közted és a testvéred között, és milyen a kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 07:21
3/34 anonim válasza:
báttyám 32,növérem 31 én 28, öcsém 24.elköltöztem már otthonról, a kapcsolatunk fekszines,de amikor ott laktak ment a balhé mindig,nem vagyunk megnevelve sajnos vagy nem sajnos,elváltak a szüleink,nem tart össze A család.
4/34 anonim válasza:
3-an vagyunk lányok.1,5-1,5 év van köztünk.... Ki nem álljuk egymást, viszont az 5 éves öcsénket imádjuk
5/34 anonim válasza:
Én 19, bátyám 31 éves.
Sajnos még mindig itthon lakik, ezért néha az agyamra megy, de azért még szeretem :)
6/34 anonim válasza:
Köztünk a bátyjámmal 7 év van. (én 24, ő 30 múlt) Amíg együtt laktunk, A kapcsolatunk sosem volt az igazi és szerintem a nagy korkülönbség miatt. Most már sosem vitázunk, nincs is min, de nem is találkozunk sokat, inkább csak összefutni szoktunk. Sajnos.
7/34 anonim válasza:
nekem egy hugom van, ő 15éves, én 18.nagyon jó a kapcsolatunk:)
8/34 anonim válasza:
23 vagyok, az öcsém 20, mostmár nagyon jóban vagyunk :) De kb 15-16 éves korunkig állandóan gyilkoltuk egymást.
10/34 anonim válasza:
14 éves lány vagyok és 2 bátyám van, egyik 6 a másik 9 évvel idősebb, és általában ha nem segítséget várunk a másiktól akkor öljük egymást, nagyon irritálnak, de hát ez már csak ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!