Vajon igazuk van?

Figyelt kérdés
Nézem a Való Világot, de anyáméknak ez nagyon nem tetszik. Napi renden megy a veszekedés, hogy milyen színvonalon aluli műsor. De nem magyarázzák meg, hogy mégis miért gond, ha nézem, vagy mégis mit árthat nekem?! Ez csak egy tv műsor. Mégis mi bajom lehet tőle? Szerintetek igazuk van? 25L

2018. dec. 7. 10:33
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Kérlek olvasd el a kérdést. Nem arra vonatkozott, hogy beleszólnak az életembe, hanem, hogy vajon igazuk van-e abban, hogy nem kéne nézem, mert árthat nekem?! Érted? :D Nem panaszkodtam, vagy a te szavaiddal élve picsogtam.. a kérdés a műsor mivoltára vonatkozott, nem arra, hogy otthon élek, vagy miért szólnak bele. Egyébként egy szóval nem hangoztattam, hogy én milyen felnőtt nő vagyok, ellenben veled. Tudod hogy szokott lenni, aki túlságosan hangoztatja...
2018. dec. 10. 13:51
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

hogy nem kéne nézem, mert árthat nekem?! Érted?

Értem. Igazuk van aki 25 évesen ha anyu beszol rászol elkapcsol meg remeg h szart néz igaz e, az ne nézzen vvt meg semmit. Mondom ugy h vv a legalja. Nálatok nem ez gond..

2018. dec. 10. 15:04
 23/24 anonim ***** válasza:

Tipikus antiszociális, bunkó internethuszár.

A legnagyobb baj azzal van hogy még mindig egy tárgytalan témán lovagolsz amivel senkinek sem segítesz csak a saját idődet pazarlod. Lehet hogy nem fogtad fel a kérdést vagy csak szimplán hülye vagy, de mindenesetre a véleményedet (ezügyben) nem kérte senki. Ha nem is tartod helyénvalónak azt hogy ezt a sorozatot nézi valaki (márpedig nézik nem is kevesen, különben miért is sugároznák) akkor írd le a kritikádat/véleményedet a műsorról és ne személyeskedj egy olyan emberrel akiről annyit tudsz hogy szabadidejének töredékében mit néz a tv-ben.

Gondosan olvasd végig ezt akár kétszer is hogy felfogd. Verheted itt a nyálad hogy kielégítsd a napi önbizalom beviteledet, de nem kevés ember előtt mutattad meg ma hogy egy hulladék gondolkodású agresszív ember vagy. :) Szép estét!

2018. dec. 10. 16:48
 24/24 anonim ***** válasza:
A kérdesedre a válaszom igazuk van.. Nézzél mást ami számukra is megfelel..
2018. dec. 10. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!