Üdv. Vajon igazuk lehet? Ez már tényleg betegség (anorexia)?
20 éves vagyok. 165 cm, márciusban eldöntöttem, hogy fogyókúrázok. Mára már ott tartok, hogy napokig semmit nem eszek, esetleg 1 jogurtot. Most vagyok 42 kiló és nem tartom magam vékonynak. Nem bírok enni, mert félek, hogy hízok. Napi szinten mozgok 1-1,5 órát. Szüleim és barátaim szerint ez dár betegség.
Mit lehetne tenni??
Köszönöm a válaszokat!
Valóban ez már bőven betegség.
Menj orvoshoz, mert hamarosan összefogsz esni, és úgyis kórházban fogsz kikötni.
Igen, igazuk van. Ne fogyj tovább, nem fogsz hízni, ha egészségesen eszel, sok zöldséget, némi bőr nélküli csirkét, ilyesmit. Nem jó, ha elveszíted az izmaidat és az egészségedet a hiányos táplálkozás miatt.
A joghurt egyébként sem túl jó, mert, ha ízesített joghurtot eszel, az tele van cukorral, és az nem egészséges éhgyomorra (meg egyébként sem).
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mindennap eltervezem, hogy "majd holnaptól enni fogok", felkelek és nem bírom magam rávenni. Inkább kávé és torna..
"Ha belefogsz,a felét már elvégezted."
A sorsodat te magad irányítod!
1. pszichológus, aki segít leküzdeni a szorongásodat
2. gyomordoki, mert fáj a hasad - ami amúgy tök érthető, hisz nem eszel, el van szokva az emésztéstől és a kevéstől is megfájdul (akár a pici babáké)
Amúgy tényleg anorexiás vagy, szüleid miért nézik tétlenül? az ő dolguk lenne érdemben segíteni - elrángatni lélekbúvárhoz és segíteni a gyarapodásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!