Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyors kérdés, a szüleimnek...

Gyors kérdés, a szüleimnek van vajon igazuk?

Figyelt kérdés
otthagyom az egyetemet, de a vizsgáimat gondoltam leteszem. 2 kivételével sikerültek, ezekből ezen a héten mehetnék újra, de nincs kedvem, nem érdekel az anyag, elsőre se tudtam megtanulni, mert lövésem sincs róla. Szüleim szerint meg el kéne mennem attól még, és valamennyire fel is készülni. Van értelme? Csak azért h elmondhassam h meglett minden vizsgám?
2012. jan. 8. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert igy ha barmikor meggondolod magad, 2 vizsgaval kevesebbet kell letenned.
2012. jan. 8. 23:17
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Én el nem mennék...
2012. jan. 8. 23:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen! pl a következő sulidban elfogadtathatod ezeket a tárgyakat. és még az is lehet, hogy mégsem hagyod ott az egyetemet.
2012. jan. 8. 23:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
tanulj amennyit csak tudsz és valamennyire készülj fel én elmennék, a szüleidnek van igaza
2012. jan. 8. 23:38
 5/10 A kérdező kommentje:
ezek nem olyan tantárgyak amiket elfogadnának bárhol, és tuti h otthagyom
2012. jan. 8. 23:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Én bemennék vizsgázni még akkor is ha nem tudsz felkészülni. Gondold át azért, hogy tényleg ott akarod-e hagyni az egyetemet!
2012. jan. 8. 23:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát, ez attól függ...

Ha még akarsz máshová is felvételizni, és esetleg hasonló szakra (pl. ha most gazdasági szakon vagy, és egy másik gazdasági szakra mennél utána), akkor megcsinálnám a helyedben, hátha el tudod majd fogadtatni.

Különben pedig teljesen felesleges.

2012. jan. 8. 23:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Az elbukott kreditekert fizetni kell kreditenkent 1200ft-ot, menj be vizsgazni, legalabb probald meg, ha nem sikerul hat nem sikerul, ha meg sikerul akkor idd el a kreditek arat. :D En orulnek, ha nem kene a vizsgaim miatt stresszelnem, sokkal szivesebben tanulnek rajuk, mert amugy erdekes az anyag de gorcsben van a gyomrom, hogy mi van ha nem sikerul..
2012. jan. 9. 02:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem mindenhol kell fizetni az elbukott kreditekért...
2012. jan. 9. 08:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak abba gondolj bele,hogy mióta te a világon vagy,ők azért gürcölnek,hogy neked jó legyen,mindened meglegyen.Most is ugyanez a helyzet,őket hagynád cserben és semmibe vennéd ez érted tett fáradtságaikat,ha most otthagynád.Van értelme,mert a jövődet alapozod meg.Ha nem fejezed be,jó esetben csak egy sz@ros gyárba vesznek fel minimálbérért,így meg lehet lesz egy jól fizető állásod.És nekik sem lenne könnyű végignézni ahogy elbaltázod az életed.Hallgass rájuk,ne hagyd ott az egyetemet!
2012. jan. 9. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!