Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, de adnátok nekem ötletet, mit adhatnék szüleimnek karácsonyra?
Hát valószínűleg Te ismered őket a legjobban, te tudod, mennyi pénzed van rá, adhatunk itt tippeket, de az korántsem lesz telitalálat valószínűleg..
Szeretnek-e olvasni, van-e hobbijuk, sok-sok kérdést fel lehet tenni a témában, ha tudsz adni néhány támpontot, talán többet tudunk segíteni.
Ha megvalósítható, fizesd be őket egy hétvégi utazásra.
Én elfogadnám a gyerekemtől...
:)
A hétvégi utazás tényleg tök jó ötlet!:)
Szakácskönyveket tényleg nagyon klasszakat lehet már kapni mostanában, apukád valóban "keményebb dió", de ha kicsit utánajársz, tutira lehet "repülés" témában ismeretterjesztő filmeket kapni, gondolom, neki is lehet még újat mutatni. Vagy biztos van ilyesmivel foglalkozó újság, egy éves előfizetés is jó ajándék lehet.
Apukádnak lehet repülős modellezőt!
Anyukádnak vicces feliratos kötényt, vagy olyan apróságokat, amik nincsenek még a konyhában: mézcsurgatót, tortakést, krémezőkést, muffinsütőt, fagyigombóc-kanalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!