Lehet, hogy korai még a kérdés, de gondolkodtatok már azon, hogy ki mit kapjon Karácsonyra?
Én ha eszembe jut valami ötlet felírom egy füzetkébe, mert tavaly alig volt ötletem, és nem sokkal előtte született a lányom úgyhogy időm sem volt sok.
Úgyhogy én már most gondolkodom rajta. Ráadásul nagyon szeretem a Karácsonyt!
4 ember kap ajándékot tőle...szülők,öcsém,párom...
párom kocsihoz kap hozzávalót,ezt nyár óta tudom,mellé max vmi aproság
öcsémnek ráér még,addig ugyis változik 6x hogy mi az aktuális kedvenc...
szülőkkel bajban vagyok...40es embereknek képtelenség ajándékot venni
22/L
Nem gondolkodom kimondottan, de ha valami az eszembe ötlik, azt leírom (ha időszakosan kapható, akkor meg is veszem). Pár napja gyakorlatilag a kezembe"repült" egy remek ajándék a nagyszüleimnek, aminek tudom, hogy örülni fognak, de mivel nem az én érdemem, nincs képem karácsonyra adni, pedig így akartam. :D Odaadom nekik inkább ma, csak úgy spontán. :)
Általában karácsony előtt két nappal kezdek őrült vásárlásba. Mert gondolkodom, gondolkodom..., mindent holnapra halasztok, aztán épphogy észbe kapok, hogy basszus, holnap már karácsony! :D
Csatlakoznek ahhoz aki az elsok kozott szolott.
Az elso karacsony lesz a parommal, eskuvonk elott, az en csaladommal aztan a szilveszter az ovevel.igy ez a legnagyobb ajandek nekunk most.
elanyagiasodott az egesz karacsony .
szeretnek otthon lenni es pihenni ezt adom es kerem ajandekba.
( azert edesseg az lesz mint ajandek mindenkinek, mert azt mindenki imadja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!