Vajon igazuk van?
Torz valóság-képet közvetít, előre megrendezett jelenetek, mű-szereplők-művilág, nem akarják, hogy ilyen értékrend hasson rád, hogy személyiségedet ez formálja.
A "mindig más életével való foglalkozás", a "kukkolás" amit lehetővé tesznek eme "műsorok" sem szerencsés.
Akik unatkoznak, nincs életük, nem taálják helyüket, "figyelemelterelésként" nekik jók e műsorok, mert ezáltal önmagukról elterelhetik a figyelmet, a más életével való aktív foglalkozással...
Nekik van kitalálva a bulvár-média, meg a celeb-világ-pletykák is, stb.
Szerintem nincs igazuk. Tény, hogy szenny műsor, de 25 éves felnőtt nő vagy. Ha 10-15 lennél, megérteném a kioktatást, és nevelő szándékú utasításokat, de így nem. Ha velük laksz, mondd nekik azt, hogy oké, többet nem ézed, és a tv-ben ne is nézd, a mobilodon meg tudod nézni az összes részt az rtl oldalán.
Egyébként néha én is belenézek, kb heti egyszer-kétszer. Jól esik néha olyan tartalmat nézni, aminek a nézése közben nem kell gondolkodni, tudom, hogy az egész műsor egy szemét, de szégyen vagy nem, néha szívesen belenézek, és egyáltalán nem mondanám, hogy torz világképem van.
Utolsóval érték egyet.
Én már alszom mikor kezdődik de heti 1-2x fent maradok még egy fél órára a feleségemmel o szokta nézni.szoktunk mosolyogni h milyen buták:) szerintem egyikünknek sincs torz világképe inkább tanulok belőle hogy bem kell csinálni dolgokat.
Bár fiatalokat félrevezethet.
29f
"én is ilyen vagyok, mint a szereplők?"
Nem feltétlenül.
Lehet, csak tetszik, amit ott művelnek, mert te nem mered, vagy pedig megnyugszol, mennyivel különb vagy és azért nézed, hogy megtudd, miben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!