Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elengednétek a 16 éves...

Ti elengednétek a 16 éves lányotokat egy barátjához?

Figyelt kérdés

Van egy 18 éves fiú barátom, de nem járunk, még csak nem is tetszik, és áthívott magához egy filmre. Egyedül él, elég érett, igaz, kb. 2 hete lettünk igazán jóban, de a testvérem is ismeri, jó fej meg minden. És mikor mondtam ezt anyumnak egyből elkezdte, hogy engedjelek el, 18 éves és egyedül él?? Mindent belegondolt, pedig felesleges.

Ti mit gondoltok erről? Tényleg csak egy ártalmatlan filmezésről lenne szó, kicsit kikapcsolódnánk, semmi egyéb 😌

2018. nov. 15. 19:08
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
38%

"Te egyedül laksz, vagy idegenekkel? Vagy hogy?" - a párommal... és nem, egyikünk se kér engedélyt a másiktól, ha programja van. De voltam anno egyedül élő 18-19 éves fiú is:) - és szerencsére egyetlen olyan lányba se futottam bele, akit olyan paranoid szülőkkel vert volna a sors, hogy bármiféle megjegyzéseket tett volna, mert a lánya átjön pár órára, akármiért. És nem, természetesen soha nem erőszakoltam meg senkit - pedig lakásom is volt, meg f*rk*m is, meg lányok is megfordultak nálam, hidd el - és nagy pofonoknak lett volna kicsi gazdája az a senkiházi aljas kretén, aki ilyesmivel mer gyanúsítani.

És igen, a szabadság és a biztonság sokszor egymás ellentettjei, és a 100%-os biztonság a 0 szabadsággal van párban. Olyan élet meg kinek kell?

2018. nov. 16. 17:37
 42/49 anonim ***** válasza:
41%
Nem mondom, hogy mindeg fiu egyforma meg minden. De tapasztalatbol tudom, hogy igenis ketfelekepp sulhet el a dolog. A pasi elhiv, es nem lesz semmi, vagy a pasi elhiv, es beprobalkozik. Szerintem egy 18 eves erett fiunak tudni kellene, hogy ha egy lanyt athiv igy, filmezni, akkor az felreertheto, es inkabb mashova hivja el alapbol, felreertesek elkerulese vegett. Nekem volt parom, akiben olya szinten megbiztam, hogy az eletemet is a kezebe teszem. De volt olyan is, aki mellett nap kozben sem mertem elaludni mert olyan dolgokat csinalt, vagy probalt csinalni, amikbe en nem egyeztem bele soha. Szoval szemelyfuggo, de valoban felreertheto, es rosszul iselsulhet, ezt kellene elkerulni.
2018. nov. 16. 17:46
 43/49 A kérdező kommentje:

Kérlek titeket, ne legyen kommentháború.

Nem, nem mentem el a sráchoz, mivel átgondoltam a válaszaitokat, s ezzel még várnék. Ő megértette, meg is beszéltük, hogy egyikünk sem tekint "úgy" a másikra.

2 hét tényleg nem sok idő, de az ő barátai az én barátaim is, ők ismerik, és a testvérem is, ezért vagyok biztos benne, hogy nem bántana.

Köszönöm a válaszaitokat

2018. nov. 16. 18:10
 44/49 zellmann válasza:
58%
16 éves lány ?már régen túl van a "tűzkeresztségen!"
2018. nov. 19. 12:35
 45/49 anonim ***** válasza:
55%

"a párommal... és nem, egyikünk se kér engedélyt a másiktól, ha programja van"

Oké, és? Hogy jön ide az engedély?

"és nagy pofonoknak lett volna kicsi gazdája az a senkiházi aljas kretén, aki ilyesmivel mer gyanúsítani."

Az igen, tehát ha egy szülő féltette volna a lányát, akkor átmész hozzá és felpofozod? :D

Micsoda kulturált úriember lehetsz!

2018. nov. 19. 13:31
 46/49 anonim ***** válasza:
52%

#45, miért, szerinted egy kulturált úriembernek szó nélkül kellene tűrnie a gyanúsítgatást és a rágalmazást? Akkor te nagyon rosszul gondolod... ismered azt a kifejezést, hogy "vért kívánó sértés"? Csak ugye ma már a párbaj nincs divatban... [link] :))

.. marad tehát, hogy az ember orrba nyomja a sértegetőt, és emelt fejjel kifizeti az érte járó kb 20 eFt-t vagy leüli 4-5 napban... hasonlóan jeles eleinkhez:)))

2018. nov. 19. 15:44
 47/49 anonim ***** válasza:
75%
A 41-essel 100%-ban egyetértek 18 éves fiúként. Számomra is felháborító, hogy lányos szülők, mint a lány apja és anyja, minden fiút egy kalap alá vesznek és ha a lányuk átjön hozzám, vagy elmegyünk együtt valahova, már tuti, hogy összebújok vele. Na most tudjátok meg, hogy nem minden fiú egyforma! Vannak nagyon rendes fiúk, ahogy nagyon rendes lányok is, és a mai fiatalok nem olyan rosszak. nem mindenkinek a kufircolás az első! Én is tudok bánni a szerszámommal, tudok neki parancsolni! Majd jön, aminek jönni kell. Az ilyen paranoiás szülők kezeltessék magukat. Ők nem a lányukat féltik, hanem a megszokott kis életüket, hogy a kislányukból egy pasifaló vadmacska lesz, akinek, khmmm... nos igen, szexuális élete lesz előbb utóbb. De ha akarnak unokát, akkor el kell fogadniuk ezt!
2018. nov. 19. 16:08
 48/49 anonim ***** válasza:
66%

Tehát ha féltem a gyerekem, az sértés? Te nem vagy normális, már bocsánat.

2018. nov. 19. 16:10
 49/49 anonim ***** válasza:
63%

#48, ha tőlem félted, az igen, ám nézve sértő.

(egyébként te nyilván ezzel a jelenséggel is egyetértesz:

[link] - pedig ez nem más, mint ocsmány diszkrimináció az emberek neme szerint)

2018. nov. 19. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!