Ti elengednétek a 16 éves lányotokat egy barátjához?
Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiú barátom, de nem járunk, még csak nem is tetszik, és áthívott magához egy filmre. Egyedül él, elég érett, igaz, kb. 2 hete lettünk igazán jóban, de a testvérem is ismeri, jó fej meg minden. És mikor mondtam ezt anyumnak egyből elkezdte, hogy engedjelek el, 18 éves és egyedül él?? Mindent belegondolt, pedig felesleges.
Ti mit gondoltok erről? Tényleg csak egy ártalmatlan filmezésről lenne szó, kicsit kikapcsolódnánk, semmi egyéb 😌
2018. nov. 15. 19:08
1/49 anonim válasza:
Értem én hogy aggódik de szerintem azért nem kell Ennyire túlparázni a dolgot simán elengedném😄😄
2/49 anonim válasza:
A 18 éves áthívja a 16 éves lánykát filmezni, te kis naív :D.
3/49 anonim válasza:
Aha...csak egy film nézés, két hete lettetek igazán jóba, egyedül él....nincs több kérdésem.... ha rám hallgatsz ezzel még várjál, és ismerd ki a szándékait!
17/L
5/49 anonim válasza:
Aham filmezni...
Teszek rá egy ezrest, hogy rádmászik és taperolni kezd.
Ezt fiúként írom
6/49 anonim válasza:
Ugye tudod hogy a"filmnézés" a szexuális bepróbálkozás fedőneve?
7/49 anonim válasza:
És a bélyeggyűjteményét nem akarja megmutatni? :D Anyukádnak most teljesen igaza van.
8/49 anonim válasza:
Én engedékeny szülő vagyok, de ugyanakkor realista. Ebben az esetben nem biztos, hogy elengedném a lányomat, főleg mivel szinte biztos, hogy ez a fiú szexet is akar.
9/49 anonim válasza:
Röviden tömören,nem! Nem engedném át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!