Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elengednétek a 16 éves...

Ti elengednétek a 16 éves lányotokat egy barátjához?

Figyelt kérdés

Van egy 18 éves fiú barátom, de nem járunk, még csak nem is tetszik, és áthívott magához egy filmre. Egyedül él, elég érett, igaz, kb. 2 hete lettünk igazán jóban, de a testvérem is ismeri, jó fej meg minden. És mikor mondtam ezt anyumnak egyből elkezdte, hogy engedjelek el, 18 éves és egyedül él?? Mindent belegondolt, pedig felesleges.

Ti mit gondoltok erről? Tényleg csak egy ártalmatlan filmezésről lenne szó, kicsit kikapcsolódnánk, semmi egyéb 😌

2018. nov. 15. 19:08
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
52%

2 hete ”ismered”.

Jesszus... Nem, nem engednélek.

28/F

2018. nov. 15. 22:13
 32/49 anonim ***** válasza:
54%

"Attól hogy egy fiú meg egy lány együtt filmeznek nem fognak dugni rögtön."

Ja régóta tartó barátság esetén ahol tisztázva van a viszony. Vannak férfi barátaim, boldogan náluk is alszok - külön ágyban, tudom hogy nem akarnak megdugni (vagy ha mégis fontosabb számukra a barátságunk). De akit 2 hete ismersz és kettesben meginvitál a saját kis lakására annak az a célja, hogy rajta vagy alatta köss ki.

A filmezés íratlan szabálya. De ez igaz a "gyere át főzök valami finomat" ra is.

Egyetlen egyszer hívtak át úgy filmezni, hogy nem történt semmi. És annak is az egyedüli oka az volt, hogy a fiú tapasztalatlan volt és megrémült- ezt később elmondta.

2018. nov. 15. 22:13
 33/49 anonim ***** válasza:
72%
"Ti elengednétek a 16 éves lányotokat egy barátjához?" - persze. És nem gondolom, hogy az én dolgom lenne, hogy ők mit kezdenek, vagy mit nem kezdenek egymással, n.b. nem vagyok se kukkoló, se pletykás vínasszony...
2018. nov. 15. 22:19
 34/49 anonim ***** válasza:
47%

16 éves a lányom. Eszembe sem jutna felengedni egy 18 éves fiuhoz, aki egyedül él. Főleg nem, ha két hete ismerte meg.

Nagyon naiv vagy, mondod, hogy rendes, ismered...losz@rt, 2 hét alatt senkit nem lehet kiismerni még több tapasztalattal sem, nemhogy 16 évesen.

2018. nov. 16. 05:26
 35/49 anonim ***** válasza:
97%
Ugyan már ha nem engedik már csak azért is el fog menni 🙈
2018. nov. 16. 15:34
 36/49 anonim ***** válasza:
49%

Tisztában vagyok vele, hogy vannak rendes fiúk, én is mentem át fiú barátaimhoz kamaszkoromban, de könyörgöm, ti KÉT HETE lettetek jóban?? Kvázi idegen...

Nézz szét a #metoo kampánnyal kapcsolatban, hány lány lesz részese valami szexuális töltetű történésnek úgy, hogy nem akarja. Ez nem annyira ritka dolog... elhiszem, hogy TE nem akarsz tőle többet, és nem akarnám gyanúsítgatni látatlanul, de az ember nem lehet elég óvatos.... :(

Ilyen helyzetben én inkább azt mondanám a lányomnak, hogy hívja át ő a srácot hozzánk, ahol "szem előtt vannak". Akkor filmezhetnének együtt, senkinek se esne baja, és én se aggódnék.

2018. nov. 16. 15:36
 37/49 anonim ***** válasza:
45%
Könyörgöm 16 (tizenhat) éves a kérdező, nem tizenkettő, hogy "szem előtt legyen"... abszolút a magánügye, hogy mit akar vagy mit csinál egy fiúval, vagy mit nem...
2018. nov. 16. 15:48
 38/49 anonim ***** válasza:
26%

Bocs, de én nem fogok asszisztálni egy kanos fiúkának se ahhoz, hogy megerőszakolja a lányom.

Nem vagyok hü lye, tudom, hogy ha a lány szexelni akar, akkor fog is, de az erőszak kissé más kategória, azt úgy érzem, nem kötelességem tolerálni.

2018. nov. 16. 15:55
 39/49 anonim ***** válasza:
57%
#38, végül is igazad van, én se értem, hogy egy 16 éves lány miért kérdezi meg az anyját arról, hogy kihez megy fel - ha nem egész éjszakára teszi legalábbis. Tudod, a #metoo-nak meg a pedo-hisztinek, meg az egyéb "a szabadság hona"-ból jövő hisztinek köszönhető, hogy ma egy fiatal sokkal kevésbé szabad, mint volt 30 éve...
2018. nov. 16. 16:02
 40/49 anonim ***** válasza:
30%

Te egyedül laksz, vagy idegenekkel? Vagy hogy? 36 vagyok, és mindig szólok a velem együtt élőknek arról, hogy hova megyek és kivel...

Érdekes életed lehet.

A többi részét inkább nem kommentálnám. Kívánom, hogy soha ne tapasztald meg, milyen az, ha szexuális visszaélés áldozata leszel. NAGYON becsüld meg a helyzeted, amíg vígan hisztinek tudod nevezni, szerencsés vagy! Kicsit irigyellek.

2018. nov. 16. 16:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!