Ti elengednétek a 16 éves lányotokat egy barátjához?
Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiú barátom, de nem járunk, még csak nem is tetszik, és áthívott magához egy filmre. Egyedül él, elég érett, igaz, kb. 2 hete lettünk igazán jóban, de a testvérem is ismeri, jó fej meg minden. És mikor mondtam ezt anyumnak egyből elkezdte, hogy engedjelek el, 18 éves és egyedül él?? Mindent belegondolt, pedig felesleges.
Ti mit gondoltok erről? Tényleg csak egy ártalmatlan filmezésről lenne szó, kicsit kikapcsolódnánk, semmi egyéb 😌
Nyilván a filmezéses program az már mindig minimum lágy petting. De ez oké is.
Nekem az nevetséges, ha lány autó nélkül gyalog vagy tömegközlekedéssel mászkál a sráchoz, onnan haza sötétben. Ilyen esetben elvárt lenne, hogy a srác érte jöjjön (akár gyalog, akár autóval), majd haza is vigye/kísérje. Még praktikusabb ilyet suli utánra tervezni.
2018. nov. 15. 20:21
22/49 anonim válasza:
ja csak nem vagyunk ösztönlények. Nem a dugás áll mindenek felett. NYilván megakarja erőszakolni, ezt nem gondoljátopk komolyan? Lehet a fiú bepróbálkozik , de nem hiszem hogy agresszív lenne. CSak a barátja csak ismeri miylen , nem egy vadidegennel megy el , hahó
2018. nov. 15. 20:21
23/49 anonim válasza:
ezen az odlaon ha egy fiú meg egy lány bemegy egy szobába 10 percre már szexelni fognak :D
nem így megy. A legtöbb fiú hozzá se mer szlni a lányokhoz nem az hogy még letaperolja hagyjuk már
2018. nov. 15. 20:24
24/49 anonim válasza:
Biztos hogy mást is szeretne, a kérdés, hogy hagyod-e. Jah! 33 vagyok, nő, anya. Nem engednélek el. Először át kellene jönnie a fiúnak, hogy tudjam egyáltalán ki az. Kicsit odajárogatna, aztán ha látom nem egy majom, akkor átengednélek. Ha napközben mész át, akkor miért is kéretőzöl? Vagy nem mehetsz el otthonról sem? Ha pedig valaki valamit nagyon szeretne, akkor régen is úgy működött, hogy hazudott otthon. pl.: ott alszom a barátnőmnél. Aha :D Nálunk anyu erre azt mondta bármikor átjöhet, de én nem mehetek máshová aludni. Úgy örülök, hogy fogtak otthon. Teljesen más ember lennék, mert én pl tudom, hogy tuti elzüllöttem volna, mert bent volt a véremben. Ha nem mész át mi lesz? Ha komolyan érdekled, akkor semmi gond. Tovább megy a dolog filmezés nélkül is nem? Sétálgattok, beültök egy sütire … aztán ha anyád is megbékél át fog engedni.
2018. nov. 15. 20:30
25/49 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük, hogy egyikünk sem akar semmit a másiktól, valamint nem nála mennék fel, hanem kint a városban találnák valamilyen programot... ha csak megdugni akart volna, erőltette volna, hogy menjek fel nála, de rendes ember, úgyhogy...
2018. nov. 15. 20:32
26/49 anonim válasza:
„és áthívott magához egy filmre.”
Na döntsd csak el mit akarsz kamuzni akkor :D A kérdésben azt írtad MAGÁHOZ hívott át, most meg azt, hogy nem hozzá mentek....
2018. nov. 15. 20:34
27/49 anonim válasza:
a provkatív kmuzós fajtád. pedig én még próbáltalak be is védeni.
2018. nov. 15. 20:36
28/49 anonim válasza:
kamuzós
2018. nov. 15. 20:36
29/49 A kérdező kommentje:
igen, változtattunk a dolgokon, hogy anyum ne legyen ideges, valamint megfogadtam a tanácsaitokat is
2018. nov. 15. 20:37
30/49 anonim válasza:
15 éves voltam mikor átmentem a 17 éves barátomhoz filmet nézni,és nem lett semmi. Ha meg akarja d.gni kap rá máshogy lehetőséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!