Ti elengednétek a lányotokat?
Elsőnek:Nem, nem csináltam semmit. Megbízok bennem. Mindig mindent elmondok neki, mindenről tud. A kifogása az, hogy "nem olyan komoly még a kapcsolatunk, hogy elmehessek.. Akkor mehetnék ha a menyasszonya lennék, vagy több éve lennénk együtt..
Második: Én is ezt mondtam neki, hogy ezzel megbántanám a barátomat, hogy nem kísérem el, és az unokatesóit meg úgy mindenkit..
Valamilyen szinten megértem az anyukádat, kicsit furcsa hogy az unokatesók ballagására szeretnél menni. Ha a lányok legjobb barátnője lennél simán elengedne, de így szokatlan, hogy 4 hónapos kapcsolat után már családi eseményekre visz a srác.
A mi családunkban is szokás meghívni "komolyabb" barátokat barátnőket, de ennyi idő után még senki nem fogadta el a meghívást.
öcsém 16, a szintén 16 éves barátnője meg van hívva unokatesónk esküvőjére, pedig még csak 2 hónapja vannak együtt.
egy ballagás kb. semmi, vadidegenként is oda lehet menni. végigálljátok az ünnepséget és ennyi. az ebédre meg ha meg vagy hívva, nem értem mi baja anyudnak. meghívás nélkül persze nem illik.
Még valami, az hogy nem mégy el nem feltétlenül illetlenség, mert ha nem vagy puszi pajtás a lányokkal akkor eléggé esélyes, hogy csak kedvességből hívtak meg a rokonok, nem pedig azért mert annyira szeretnék, hogy ott legyél.
Ha a fiú öccse ballagna és úgy mondanák a szüleik, hogy menj arra azt mondanám, hogy valóban őszinte meghívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!