Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elengednétek a lányotokat?

Katy123789 kérdése:

Ti elengednétek a lányotokat?

Figyelt kérdés
Pár hónap híján 17 éves lány vagyok. Van barátom, akivel 4 hónapja vagyunk együtt (ő 20 éves). A szüleim ismerik a barátom szüleit (egy faluba lakunk), a barátomat csak látásból. A barátomnak most fognak ballagni az unokatesói (2 lány,ikrek és középsulis ballagás) őket is ismerem, mivel szintén a faluba laknak. Meg lettem hívva a ballagásra, viszont anyukám nem enged el. Kevesebb mint 1 hét van a ballagásig. Nektek mi a véleményetek erről? Ti elengednétek a lányotokat? Ő azt mondja, hogy nem vagyok a menyasszonya, hogy elmehessek a barátommal, mint a barátnője... Hogyan vegyem rá?

2015. ápr. 25. 12:10
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom igazából.. Lehet
2015. ápr. 25. 13:33
 22/29 anonim ***** válasza:
23%

Hát ha meghívnának, nyilván elengednélek.

De biztos rosszallanám én is. Az ő családjával már ennyire puszipajtás vagy, hogy családi eseményekre járkálj, de arra még nem voltatok képesek, hogy ez a te családod irányába is működjön? Hát ne haragudj, de ez tényleg rohadt sértő. Milyen kedves már amúgy is, ha épp véletlen összefutottatok a bolt előtt, még be is mutattad, azta... Ha így belegondolsz, szerintem érthető anyukád is. Az ő oldaláról nézve ez akkor max valami futó, komolytalan kapcsolatnak látszik, elvégre ha nem úgy lenne, akkor már rég ismerné ő is és nem lenne gondod.

2015. ápr. 25. 13:38
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Vesd fel a lányoknak, hogy hívjanak meg ők. Úgy az ő vendégük lennél és nem egy vendég vendége. Egy ballagásban meg semmi extra nincs.
2015. ápr. 25. 13:41
 24/29 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: Anyám leszarja kivel vagyok együtt, annyira nem érdekli.. Az én kapcsolatom, nem az övé. Másrészt mondta, hogy HAZA NE MERJEM VINNI! (2 teli karos tetkója miatt) Az 1 éves kapcsolatomba a barátomat se ismerte annyira, párszor találkoztak, ennyi (23 éves volt a srác). De ha anyám nem is gondolja komolyan azt, hogy ne vigyem haza, akkor sem hozhatom haza bemutatni, mert apám arra is pikkel, hogy a ház előtt szokott megállni kocsival, amikor jön értem.. Mert hogy már megint azzal voltam. Ebből mindig balhé van. Egyszer a sráchoz eljött apám kocsival, és onnét ráncigált haza, mert fél órára elmertem menni, amiről egyébként tudott.. (utána itthon bántalmazott, de ez már nem ide tartozik.) Szóval ha nem haragszol, kösz, inkább nem hozom haza... :)
2015. ápr. 25. 13:47
 25/29 anonim ***** válasza:
29%

Ja, hát haza se viszed, akkor nem kell csodálkozni.

Kapcsolathoz fel is kell ám nőni, drága.

2015. ápr. 25. 14:51
 26/29 anonim ***** válasza:
75%
# 25 - drága, ha a te szüleid állnának vagy álltak volna úgy a kapcsolatodhoz, hogy "haza se vidd...!" - te se nagyon erőltetnéd.
2015. ápr. 25. 15:29
 27/29 anonim ***** válasza:
47%
Az nem lehet, hogy esetleg nincs annyi pénze, és nehézség lenne ajándékot venni? Ezt simán el tudom képzelni.
2015. ápr. 25. 21:06
 28/29 A kérdező kommentje:

#25-ös légyszi olvasd el a feletted írt kommentemet. Ha te így hazaviszed, akkor kezet fogok veled...

Utolsó: pénzzel nincs gond. Külföldön dolgozik anyám, jól keres.

2015. ápr. 25. 22:00
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
2015. ápr. 28. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!