Katy123789 kérdése:
Ti elengednétek a lányotokat?
Figyelt kérdés
Pár hónap híján 17 éves lány vagyok. Van barátom, akivel 4 hónapja vagyunk együtt (ő 20 éves). A szüleim ismerik a barátom szüleit (egy faluba lakunk), a barátomat csak látásból. A barátomnak most fognak ballagni az unokatesói (2 lány,ikrek és középsulis ballagás) őket is ismerem, mivel szintén a faluba laknak. Meg lettem hívva a ballagásra, viszont anyukám nem enged el. Kevesebb mint 1 hét van a ballagásig. Nektek mi a véleményetek erről? Ti elengednétek a lányotokat? Ő azt mondja, hogy nem vagyok a menyasszonya, hogy elmehessek a barátommal, mint a barátnője... Hogyan vegyem rá?2015. ápr. 25. 12:10
11/29 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Az esküvő volt.. Az azért más, mint a ballagás.. Ha esküvőre nem engedne, megérteném. (oda el se mennék szerintem.. Mármint azért az nagyobb esemény)
2015. ápr. 25. 12:34
12/29 anonim válasza:
Hívjanak meg a csajok a szüleidtől, lehet, hogy akkor elengednének.
13/29 anonim válasza:
Lehet hogy az a gond, hogy még otthon be sem mutattad a barátodat. Így nehéz bizalmat kiépíteni iránta.
Ha be lett volna mutatva otthon, és ő kéri meg édesanyádat hogy vele mehess szinte biztos hogy elengedett volna.
14/29 A kérdező kommentje:
Anyukám és a barátom találkozott már, csak "semleges területen", tehát nem nálunk.. Tesco parkolóba parkolt mellénk kocsival, és akkor mutattam be egymásnak őket. De ezen kívül nem beszéltek egymással. Megbízik benne, nem azzal van gond.
2015. ápr. 25. 12:39
15/29 anonim válasza:
Persze, hogy elengednélek. Hisz ez csak egy ballagás...
16/29 anonim válasza:
" Ő azt mondja, hogy nem vagyok a menyasszonya, hogy elmehessek a barátommal, mint a barátnője."
Az édesanyádnak ez a hozzáállása. Ha nem vagy menyasszony, nem illik közös programra menni. Ezen nem sokat tudsz változtatni addig, míg az engedélyére van szükséged . Sok emberben él még a régi illemszabályok nagy része.
17/29 A kérdező kommentje:
Neki ez nem illemszabály, csak sok dolgot máshogy lát.. :D Van olyan dolog, amit ő csinál és szerintem illetlenség..
2015. ápr. 25. 13:00
18/29 anonim válasza:
Akkor itt az ideje hogy kapj a fiútól egy gyűrűt. Ha igent mondasz neki , onnantól a menyasszonya vagy és mehetsz a ballagásra. Nincs kőbe vésve hogy a vőlegényed lesz idővel a férjed, vagy hogy egy éven belül lakodalmat kell ülni. Sok sikert a lánykéréshez!
19/29 A kérdező kommentje:
Haha, amúgy pont ezzel viccelődtünk, hogy megkéri a kezem! :D
2015. ápr. 25. 13:10
20/29 anonim válasza:
Mit gondolsz, ha a lányok hívnának meg, és az ő vendégükként és nem egy vendég barátnőjeként mennél, elengednének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!