Miért lett manapság menő és teljesen elfogadott ez a viselkedés?
Miért menő ma az hogy Családanyák és Családapák takony részegre isszák magukat,miért ezt hiszik szórakozásnak,lazulásnak? És miért van hogy ezt még támogatják a környezetben is hogy csak igy tovább jó ez így. Teljesen normális követendő példa. Aki meg nem áll be lenézik,megszólják hogy luzer. Amerre nézek mindenhol a pia a pia? Nem lehet pia nélkül jól érezni magunkat? Miért ez a követendő példa miért suggalják hogy ez a jó.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Ez a kérdés is konkrétan erről szól. Kevés normális kivételével mindenki szerint ez a normális életmód egy Anyátol---
Senki ne igya magát talaj részegre szerintem..
Gondolom azok akik alkoholista szülők közt élnek nem örülnek,de hát ők is meg vannak bélyegezve hogy miért nem élvezik..
Tényleg ez lenne az etalon Magyarországon? És csodálkozunk hogy 13 14 15 16 évesek már masszívan piálnak drogoznak ha ezt látják mintának..
A mintákat nem kell követni, ha nem jó.
A divatot sem követi attól mindenki, mert divat.
Énrám senki nem aggatott se mintát se divatot soha, ha az nekem nem tetszett.
Van saját akaratod.
Szia!
Én még nem hallottam róla... 😞
Tessék megtanulni szöveget értelmezni.
Konkétan a piálást senki nem tartotta jó dolognak, azt viszont igen, hogy az anya merészel havonta egyszer nem csak anyaként is funkcionálni. A havi egy childfree este teljesen jogos igény, és a többség ezért osztotta a kérdezőt, hogy kívülállóként ebbe nem kellene beleszólnia.
Piázni nem menő. Egy szinten túl semmikepp sem. De ennek semmi köze ahhoz, hogy az illető, aki iszik egy anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!