Normális ez a viselkedés a barátoméknál?
Figyelt kérdés
Én 20 vagyok, ő meg 24. Egyke, és egyre jobban érzem azt, hogy "anyuci kedvence", de ebbe már nem mennék bele. A minap szexeltünk, azután pedig simán kiment meztelenül (!) ebédelni. És még nekem volt kellemetlen... De a szüleinek kb. a szempillája se rebbent, gondolom elfogadott dolog náluk. Csak nekem ilyen fura ez? Én sem vagyok szégyellős itthon, voltam már a szüleim előtt meztelen, de direktben még soha.2018. márc. 24. 21:13
1/8 anonim válasza:
Hát én akkor eljöttem volna onnan.. Nagyon nem normális. Csak meg ne lepődj h Anyuci és a kisfia közt több is akad,ödipusz nem ujkeletü. Normális családban nem pucéran ebédelünk.. :O
2/8 A kérdező kommentje:
Na jó, ezt azért nem gondolnám, de vannak furcsaságok még, pl az anyukája pakol be neki akárhova 24 éves létére.
2018. márc. 24. 21:25
3/8 anonim válasza:
Ertem en, hogy be lehet futni ilyen gaz faszikba, de minek veluk leallni kapcsolatra? İlyeneken rohogunk egyet, aztan keressuk tovabb a ferfit.
4/8 anonim válasza:
Jézusom, ez a "férfi" nem nőt keres, hanem egy pótanyát. Menekülj!
5/8 anonim válasza:
Részben nem normális, hogy felnőtt férfiként meztelenül mászkál az anyja előtt, másrészt ebből minden bizonnyal egyértelmű volt, hogy mi után vagytok. Ehhez meg megintcsak senkinek semmi köze.
6/8 anonim válasza:
Most komolyan csupasz seggel,dzsuvás pö...el,leült enni a családi asztalhoz? Szerintem menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!