Szerintetek anyámnak lenne valakije apám mellet? Vagy mi más lehet ez a viselkedés?
Több ok is van amiért erre gyanakszok, először is hamarább megy el dolgozni és tovább is marad ott.
Olyan is volt már, hogy azt mondta délutános miközben reggel kellett mennie, ezzel már többször is lebukott. Néha pedig azt mondja, hogy elmegy a boltba és 2-3 óra múlva jön vissza amire mindig azt mondja, hogy összefutott valakivel.
Meg vannak még ilyen kisebb dolgok is amiket észrevettem pl. sokszor nem veszi fel a telefonját, ha mi is ott vagyunk.
Hát akkor úgy néz ki. Mondjuk ha délutános nincs miert elmenjen reggel ripsz ropsz. Hova megy , bevasarolni ? Hogy tudjon fõzni ? Vagy csak úgy elnyeli a lila köd?
Nem kell mindenre gyanakodni , de túl naiv se kell lenni .
Amig neked mindened megvan es nem zavarja a köreidet , ne törõdj az egésszel , nem téged csal meg
Azért ezek nem sokáig tartható kifogások és füllentések, előbb-utóbb ki fog derülni az igazság. Én nem értek egyet azzal, hogy a gyereknek nincs köze a szülei házasságához (illetve a felnőtt gyermeknek már nincs, de a kiskorúnak nagyon is van), mert az ő létbiztonsága és lelki egészsége is függ a szülei kapcsolatától. Valahol, ha nem is szó szerint, de átvitt értelemben őt is megcsalja a megcsaló fél, mert a család egységét veszélyezteti. Szerintem épp ezért nem is életszerű azt kérni, hogy ne kérdezzen rá, tegyen úgy, mintha nem gyanakodna.
Én nem is értem, hogyhogy nincsenek olyan viszonyban az anyukájával, hogy ezekre még nem kérdezett rá, anya, miért mész korábban és miért maradsz tovább, hová mész reggel, amikor délutános vagy, stb.
Mindenkinek aki azt mondja,ez nem a te dolgod.
Miért?Akkor kié?
A válaszolóké,vagy mi?
Az Ő ANYJA.
Az ő élete is.
Ha megtudnám,anyám megcsalja apámat,akkor a világ legócskább nőjének tartanám.
Miért kéne homokba dugnia a fejét?
Ha a szomszéd kisgyereket verik,akkor is ku..oljunk?
Jézus,milyen emberek vagytok már?
Vagy azért véditek anyucit,mert ti is gerinctelen férgek vagytok,akik fűvel-fával csináljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!