Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek anyámnak lenne...

Szerintetek anyámnak lenne valakije apám mellet? Vagy mi más lehet ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Több ok is van amiért erre gyanakszok, először is hamarább megy el dolgozni és tovább is marad ott.

Olyan is volt már, hogy azt mondta délutános miközben reggel kellett mennie, ezzel már többször is lebukott. Néha pedig azt mondja, hogy elmegy a boltba és 2-3 óra múlva jön vissza amire mindig azt mondja, hogy összefutott valakivel.

Meg vannak még ilyen kisebb dolgok is amiket észrevettem pl. sokszor nem veszi fel a telefonját, ha mi is ott vagyunk.

2017. szept. 30. 15:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mondjuk szerintem is jól kib.szik ez a nő a gyerekével. Mert lehet, hogy a gyerek várna rá, hogy mikor hazajön a boltból, akkor netán együtt főzzenek valamit, vagy csak tévézzenek, vagy bármit csináljanak együtt, segítsen neki az anyja tanulni, vagy csak jó lenne a gyereknek beszélgetnie az anyjával, erre órák múlva ér haza...

Szerintem tudja azt a kérdező apja is, hogy csalja őt a felesége, ezért is nem keresteti. Ha már több órája vissza kellett volna, hogy érjen a boltból, és nem veszi fel a telefonját a kérdező anyja, akkor egy normális családban elkezdik keresni. Hívják a kórházakat, hogy nem szállítottak-e be ilyen és ilyen nevű személyt.

De az apa tudja jól, hogy a felesége a hapsijánál van, ezért is nem idegeskedik, hogy "eltűnt" az asszony.

2017. okt. 1. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!