Magas,180 feletti nők, vannak hasonló problémáitok?
Azért ide írom a kérdésem, mert a 'szépség és divat' olvasói átlagéletkora talán kevesebb, mint ennek a fórumnak, én pedig nők és férfiak véleményére lennék kíváncsi, akik már némi élettapasztalattal rendelkeznek.
A problémám a következő, mostanában elég gyakran tapasztalom, hogy a magas nőket simán le'colos'ozzák, kinézik alacsonyabb termetű társaságból, munkahelyen is megjegyzéseket tesznek, itt is sok olyan kérdést olvastam, ahol a magasabb, 180 fölötti lányok, nők panaszkodnak hasonlókra.
A másik probléma, ruhát hol lehet vásárolni manapság ilyen hosszú combokra? De ha még csak ez lenne a probléma. Blézereknek rövid a karja, nadrág ugye bokáig ér, az alap. Néha tényleg úgy érzem magam, mint elefánt a porcelánboltban, pedig a 184 centis magasságommal, 68 kilómmal elefántnak nem mondanám magam. Mikor egy molettebb barátnőm kísért el bevásárolni, én sírtam el magam, hogy már megint üres kézzel megyek haza, és semmi nem jó, ő csak nevetett, hogy vele is ugyanez van, és nem gondolta volna, hogy egy testalkatra normális lánynak is lehetnek ilyen gondjai.
Harmadik probléma, aki magasabb, annak értelemszerűen a lába is nagyobb, enyém 42-es. Mázli, ha találok egy szebb darabot.
Végeredményben csak besokalltam, amúgy minden oké. Csak most jöttek össze a dolgok. Érdekelne, hogy más jár e hasonló cipőben (micsoda metafora), vagyis küzd e hasonló problémákkal. Esetleg ajánlhatnátok olyan boltot, weboldalt, ahol magasabb nők is találnak maguknak ilyen gondok nélkül dolgokat. De inkább a lélektani oldala érdekel, hogy élitek meg, nem is a vásárlást (csak a besokallást ez váltotta ki), hanem a mindennapokat ilyen magasan. Ti nem érzitek 'kinézve' magatokat?
12:31 Nem értek veled egyet!!
Vannak gyönyörű alacsony lányok, és bűnronda magasak is.. Ennyit erről. De ez fordítva is igaz.
Nem minden alacsony lánynak "tömzsi" a lába.. Mindenki lehet szép. Egy 186 cm-es és egy 165 cmes nő is. :)
Szia! 190 cm vagyok, 42-es lábbal. Van van egy szerető párom, aki alacsonyabb nálam. Technikai részletek: nincs se farmerom, se nadrágom. Tényleg! :/ Nem találok magamra. Eddig néha tudtam venni a Mangoban v. a c&a-ban ( de ott inkább a magas molett nőkre méreteznek). Most, hogy pár kiló feljött rám télen, abszolute kiestem még ebből a kategóriából. Volt egy 46-os nadrágom, ami véletlen jó volt rám. Egyszer!
Cipőt a Deichmannba kapok magamra, itt van 42-es méret! Na meg a New Yorkerben. Ennek szívből örulök. Viszont sportcipőm nincs, nem gyártanak.. Kint angliában vettem Nike, Lacoste sportcipőt, ott vannak 43-as női méretek is.
Lélektani részletek: spóroltam, hogy tudjak vásárolni egy kisebb ruhatárnyi ruhát. Örömmel, ám vegyes keserűséggel indultam a boltokba, mert tudtam, hogy a pénz nagyrészét haza fogom vinni. Csodás csőnadrágok, divatos szettek vártak a butikokban. Ja, meg 160 cm, hibátlan alakù, 26-os konfekció méretű cicababák, meg fintorgó eladók, amikor 46-os méretet kerestem. Soha életemben nem szégyenültem meg ùgy. A mosdóban zokogtam vagy fél órát, amiért nincs rám való ruha.
Kinéznek, cikiznek, végigméricskélnek, beszólnak az emberek. Magas sarkú tiltólistán. Nagyon nehéz az életem ilyen magasan. 190 centi!! 27/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!