Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas,180 feletti nők, vannak...

Magas,180 feletti nők, vannak hasonló problémáitok?

Figyelt kérdés

Azért ide írom a kérdésem, mert a 'szépség és divat' olvasói átlagéletkora talán kevesebb, mint ennek a fórumnak, én pedig nők és férfiak véleményére lennék kíváncsi, akik már némi élettapasztalattal rendelkeznek.

A problémám a következő, mostanában elég gyakran tapasztalom, hogy a magas nőket simán le'colos'ozzák, kinézik alacsonyabb termetű társaságból, munkahelyen is megjegyzéseket tesznek, itt is sok olyan kérdést olvastam, ahol a magasabb, 180 fölötti lányok, nők panaszkodnak hasonlókra.

A másik probléma, ruhát hol lehet vásárolni manapság ilyen hosszú combokra? De ha még csak ez lenne a probléma. Blézereknek rövid a karja, nadrág ugye bokáig ér, az alap. Néha tényleg úgy érzem magam, mint elefánt a porcelánboltban, pedig a 184 centis magasságommal, 68 kilómmal elefántnak nem mondanám magam. Mikor egy molettebb barátnőm kísért el bevásárolni, én sírtam el magam, hogy már megint üres kézzel megyek haza, és semmi nem jó, ő csak nevetett, hogy vele is ugyanez van, és nem gondolta volna, hogy egy testalkatra normális lánynak is lehetnek ilyen gondjai.

Harmadik probléma, aki magasabb, annak értelemszerűen a lába is nagyobb, enyém 42-es. Mázli, ha találok egy szebb darabot.

Végeredményben csak besokalltam, amúgy minden oké. Csak most jöttek össze a dolgok. Érdekelne, hogy más jár e hasonló cipőben (micsoda metafora), vagyis küzd e hasonló problémákkal. Esetleg ajánlhatnátok olyan boltot, weboldalt, ahol magasabb nők is találnak maguknak ilyen gondok nélkül dolgokat. De inkább a lélektani oldala érdekel, hogy élitek meg, nem is a vásárlást (csak a besokallást ez váltotta ki), hanem a mindennapokat ilyen magasan. Ti nem érzitek 'kinézve' magatokat?

2010. jún. 25. 15:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szeretnék magasabb lenni, mint 168 cm. Nagyon alacsonynak érzem magam, mikor Budapest belvárosában 180 centis, modellalkatú lányok jönnek velem szembe.
2010. jún. 25. 16:27
 22/33 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Én csak 176 cm vagyok, de teljesen átérzem a problémád... Nem vagyok épp vékonyka, nőies, amolyan Liptai Claudiás alkatom van. Viszont! Kegyetlen hosszú lábaim vannak, és nekem is mindig probléma a nadrágvásárlás. Drága, de Mark&Spencerben vannak különböző hossz/derékméretű nadrágok, itt próbálkozz. :)

2010. jún. 25. 18:58
 23/33 anonim ***** válasza:
Én 167cm/49 kg vagyok. Nekem például nagyon jól jönne néhány centi és kiló, mert 168 kg a motorom, és nem könnyű megtartani. A párom 186 cm, szóval a magassarkúval nincs bajom. Egyébként hol éltek, hogy kevés a magas pasi? Belegondoltam, hogy hány 185 feletti fiút/férfit ismerek és elég magas szám jött ki...
2010. jún. 25. 19:33
 24/33 anonim ***** válasza:
61%

én vagyok a pasizsebrávágós kommentelő, és meg vagyok rökönyödve a válaszokon. Előre is bocsi az alacsony leányzóknak, de nekem személy szerint a magasak tetszenek. Attól hogy magas valaki még lehet törékeny. És pl nézzétek meg a victoria secretes lányokat, a világ legszexisebb modelljeiként vannak számon tartva, és mindegyik 180 felett van, bőven. Én a 175 centimmel is imádok magassarkúba bújni, mert hosszítja a lábam, és kimagaslok a tömegből. És egy ilyen nőre a pasik is felfigyelnek...az már más kérdés hogy alulról:)

Több önbizalmat csajok!

2010. jún. 25. 19:45
 25/33 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is hasonló cipőben járok, mint a kérdező... Én 190 cm magas vagyok, 18 éves, és 44-es cipőm is van... És a pasi helyzettel sem állok túl jól :(.

Én szeretek magas lenni, bár amikor mindenhova beverem a fejem (buszon stb ) akkor kicsit idegesít... Most megtaláltam a magasságom pozitívumát. Több mint egy éve vízilabdázom és kapus vagyok. Van olyan kapu amit átérek. Kb egy éve kosaraztam csak azt asztmám közbeszólt :(.

A ruha kérdésben annyit tudnék segíteni, hogy én nadrágokat például Pesten az Ázsia centerben általában találok magamra. Cipőt már viszont nagyon nagyon ritkám :(

2010. jún. 25. 19:50
 26/33 anonim ***** válasza:
47%
kereken 180 cm vagyok, és hát cipőgondjaim szoktak lenni, de az is inkább nyáron (szandál/papucs) én azt csináltam, hogy bementem egy egy cipőboltba és a boltvezetőhöz/tulajhoz odamentem elmondtam a problémám és készségesen fogadta, elmondtam, hogy milyen cipőket kedvelek(stílus,szín,forma,sarok,stb) és egy két modellből mindig hozott nekem, rám csörgött h mehetek és többnyire nem potyára mentem a cipőkért :) A rosszindulatú beszólásokat letudtam annyival, hogy "Netán kisebbségi érzésed van?" :) Volt egy kedvenc becenevem :Kicsizsiráf :)
2010. jún. 25. 20:33
 27/33 anonim ***** válasza:
19:33 Szolnok és környéke. Ritkaság, ha valaki 170 cm fölötti. Gondold el felveszek magassarkút és vagyok 178-180 cm és beszólnak, hogy na az óriás stb... Teljesen lerombolja az önbizalmam pedig így sincs sok.
2010. jún. 25. 22:31
 28/33 anonim ***** válasza:
63%

178 cm vagyok, 67 kg. Jó hosszú hajjal, és imádom a magassarkút! Szeretem, hogy pont ilyen magas vagyok, bár a röplabdához lehetnék egy kicsit magasabb is...

Meg is néznek mindenhol, ahová beteszem a lábam, élvezem, és úgy is tartom magam. Amikor tömegben megyek, jobb érzés ám, hogy nem fulladok meg köztük, egyébként itt pesten van mindenféle ember, teljesen átlagosnak érzem magam.

Lábam 42-es, cipőt nem könnyű, de lehet találni, nadrágot a New Yorker és Marks&Spencer boltjaiban mindig találok. Különben meg az szokott lenni a probléma, hogy a megfelelő hosszúságú nadrágok vagy nagyon bőek derékban, vagy pedig rám se jönnek. (piszkafa modellekre tervezték, v mittomén)

Barátnőm 183, ő is felvesz magassarkúkat, és ő még elég dúskeblű is, ezenkívül közel modellalkat, de nem vékony, hanem olyan normális... eszméletlen sikere van a pasiknál. Pont azt ecseteltük a minap egymásnak, hogy mennyire jó érzés, hogy nem kell pedáloznunk azért, hogy feltűnőek legyünk, ha buliba megyünk :) Jó magasnak lenni, már egy 172-re se cserélném el magam.

24l

2010. jún. 26. 02:58
 29/33 anonim ***** válasza:
63%

Mi a bajotok magas lányok?!

Örüljetek, hogy magasak vagytok!

Egy magas nő szép!

Figyelemfelkeltő!

Ha jó alakja és arca is szép, nyomába sem érhet egy akármilyen szép de alacsony lány!

Az alacsony lány hiába szép, a kutya sem nézi meg, mert rövidek a lábai a végtagjai tömzsik és ha feláll, már nem szép látványra sem, mert ALACSONY.

Mint ahogy a férfiaknál is a magasabb a jobban kinéző!

Ha az alacsony lányok olyan jó mutatnának, akkor modellek és szépségkirálynők és a színésznők közül is többségben lennének a 150-165 centis törpillák!

DE EZ NEM ÍGY VAN!

Ha megnézitek a modellek csak 170 cm felettiek, a legtöbb színésznő is magas, és a szépségkirálynők is !

Egy 160 cm-es nő azért nem lesz modell, mert nem mutat jól rajtuk a ruha. Nem slank-típusúak. Ha megnézel egy alacsony nőről képet, és egy magasról, a magas a jobb, mert nyúlánk!

A pasikról meg annyit, hogy sok 180-185 cm-es férfi van.

Én 162 cm alacsony vagyok és utálom!!!!

Főleg, amikor 8 centis magassarkúban voltam, és majdnem keresztül esett rajtam egy pasi, és még be is szólt, hogy "bocs, de nem vettelek észre olyan kicsi vagy"!

Na ez jó?

175-185 cm-es nők előnyei:

-jól nézhetnek ki

-a pasikat zsebre tudják vágni

-nem kell senkire sem felnézni

-nem kell kisebbségi kmplexusban szenvedned, mert törpe vagy

-tekintélyt követelő a magasságod!

-talán nem mernek megtámadni annyira mint egy pici nőt...

2010. jún. 26. 12:31
 30/33 anonim ***** válasza:

Én is 180 vagyok. 40es lábbal.

A férjem 178 cm, más testalkatú (én hosszú láb, neki inkább rövidebb, tömzsibb lább, hosszabb test).

Útálom, hogy nem hordhatok magassarkút, pedig imádom. Ha a férjemmel együtt megyünk valahova, tök lapos cipőket hordok.

A nadrág szára nálam is bokaverő. A múltkor pl elmentem 1 farmert venni, de találtam 3at és meg is vettem. Most is kéne pár új darab, de már a hátam borsódzik tőle.

2010. jún. 26. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!