Miért várják el a nők, hogy egy harmincas férfinak legyen háza, lakása?
Ezt a megállapításomat az internetes társkeresés tapasztalatai alapján szűrtem le.
(tisztelet a kivételnek!)
Válás után, anyagi megfontolásból költöztem a szülőkhöz és ez egy átmeneti állapot. Én még attól ember vagyok, hogy most ép ilyenek a körülményeim és mert ezt a megoldást választottam az albérlet helyett.
Szóval nem értem, mi ez a nagy elvárás egyes hölgyek részéről, anélkül, hogy ismernék az előzményeket.
(ne a házért, lakásért keressen társat)
Emberek! Engemet marhára nem érdekel egy nőnél, hogy milye van, ha szimpatikus, jól érzem vele magamat, számíthatók rá, akkor egy sátorban is leélem vele az életem. Amire meg szükségünk lesz megoldjuk közösen.
Hogy én? Azért nem vettem újból lakást, mert nem fogom elcseszni a fizetésem egy lakáshitelre. Az albérlet meg megint pénz kidobás lenne, főleg addig amíg egyedül élek.
Csak azért, meg hogy legyen társam, azért nem fogok venni lakást. Akinek kellek, annak keljek így is.
Én így gondolkodom és bízom, hogy vannak a nők között is hasonló gondolkodásúak.
Egy vigasztal, hogy becsületes vagyok, dolgozom, nem iszom el amim van.
Másrész köszönöm az észrevételeket.
Ne is haragudj,de a bolondokházába keresd azt a nőt,aki egy sátorban elélne veled életed végéig....
Nem azért nem találsz barátnőd,mert a szüleidnél laksz,hanem azért ,mert egy komoly nőnél bizony olyan szövegre,mint a "ha szeretsz,neked így is jó,miért adjak ki pénzt,hogy albérletbe lakjunk,amikot anyámnál lehetek olcsón"-na beindul a vészcsengő.Valószínűleg jogosan is.Ezzel a flegmasággal a 20-as éveik elején járó lányokkkal próbálkozz.Majd ők elájulnak attól,hogy megmondod a tutit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!