Miért várják el a nők, hogy egy harmincas férfinak legyen háza, lakása?
Ezt a megállapításomat az internetes társkeresés tapasztalatai alapján szűrtem le.
(tisztelet a kivételnek!)
Válás után, anyagi megfontolásból költöztem a szülőkhöz és ez egy átmeneti állapot. Én még attól ember vagyok, hogy most ép ilyenek a körülményeim és mert ezt a megoldást választottam az albérlet helyett.
Szóval nem értem, mi ez a nagy elvárás egyes hölgyek részéről, anélkül, hogy ismernék az előzményeket.
(ne a házért, lakásért keressen társat)
Gondolom 30 évesen nem akar a szüleivel lakni, jó lenne ismét külön, a párjával.
(Én is ismerek hasonló elvárásokkal rendelkező nőt.
A pasi ne igyon, ne cigizzen, legyen kocsija meg lakása, ne legyen kövér, hétvégéje szabad legyen stb. Mondtam is a hölgynek, ilyen elvárásokkal nem fog pasit találni. Mindenki azt hinné, a pénz számít neki)
Egy megteremtett egzisztenciájú (vagy legalábbis arra törekvő) pasi stabilitást, megbízhatóságot sugároz. Arra lehet családot, életet, jövőt tervezni. Legalábbis én ezt gondolom, de aztán lehet, hogy nem így van és tényleg csak szeretnek beleülni a "készbe".
Egyébként meg egy baromi ostoba elvárás a lakás. Miért ne lakhatna egy férfi albérletben, legénylakásban?! Ha megtalálta a szíve hölgyét, akivel hosszú távon terveznek, úgyis meg fogják venni, felépíteni a lakásukat, házukat.
Azt hiszem ezek a nők nem társat keresnek,hanem pénztárcát.Méghozzá tömve.
És azt is hiszem,hogy eddig nem volt szerencséd a társkeresésben.Kitartás!!
A huszonéves pasiktól is elvárják a csajok, hogy kocsival furikázzák a seggüket. Ku.rva mind.
(Bocs a kivételtől, elenyészően kevesen vagytok sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!