Miért várják el a nők, hogy egy harmincas férfinak legyen háza, lakása?
Ezt a megállapításomat az internetes társkeresés tapasztalatai alapján szűrtem le.
(tisztelet a kivételnek!)
Válás után, anyagi megfontolásból költöztem a szülőkhöz és ez egy átmeneti állapot. Én még attól ember vagyok, hogy most ép ilyenek a körülményeim és mert ezt a megoldást választottam az albérlet helyett.
Szóval nem értem, mi ez a nagy elvárás egyes hölgyek részéről, anélkül, hogy ismernék az előzményeket.
(ne a házért, lakásért keressen társat)
nem jogos elvárás. amikor a férjemet megismertem,otthon lakott,100-et keresett,elvolt mint a befőtt. esze ágában sem volt elvenni az évek óta mellette élő 7évvel idősebb barátnőjét. nekem sem volt semmim. aztán összejöttünk és egymást segítve-buzdítva elértünk mindent ami fontos. 4 év alatt 2 gyerek,szép lakás, neki folyamatos előmenetel a munkahelyen.
akinek az általad említett elvárásai vannak,az vessen magára. egy férfinek nem ezek az ismérvei. ez nagyon felszínes elvárás. az exem full tele van épp újzélandon sütteti a hasát, tengerparti házban,bejárta már a világot 33éves korára, de emberileg egy nulla.
mi hitelből vettünk mindent,balcsin nyaralunk,de határtalanul boldogok vagyunk.
mert lehet h pl tartalékol-mint a férjem is-de nem akar elköltözni otthonról. és akkor mi van? semmi.
szóval: hidd el vannak normális lányok is. sok sikert a keresgéléshez!!!
én 30 évessel össze se jönnék.szeretem ha egy férfi biztonságban él,nem egyik napról a másikra.nem tartottak el soha,és nem is kértem soha semmit.csak jó tudni h nem egyik napról a másikra él.
28/L
Én soha nem néztem van e autója, lakása az illetőnek. Nekem sincs még "komolyabb egzisztenciám", nem várom el a páromtól sem.
25/N
Bocsánat hölgyeim, én nem várom el, hogy eltartsanak. Van munkám, meg még egyéb anyagi javak és mint írtam, nem várom el egy nőtől sem, hogy a szüleimmel éljen, én sem abban gondolkodom.
Viszont, rengeteg nőt ismerek akik elváltak, nevelik egyedül a gyereküket és hol laknak? Hát a szüleiknél.
Persze, a férfi adjon biztonságot, teremtsen otthont…stb, ezt én mind megértem a hölgyek részéről, de egy ismerkedés során miért ezek az első szempontok?
Miert ez a legfontosabb? Mert ahogy mar irtam, epp ez arul el az ember szemelyisegerol rengeteget...hogy mennyire sportolt eddigi eleteben, mennyire volt dolgos, szorgalmas, lelemenyes. Azert az mas, ha egy no hazamegy a szuleivel a gyerekekkel, mert gyerekekkel az alberlet tenyleg mas arrol nem beszelve, hogyha tobb gyerek is van, a no valszeg tobb evig GYES-en/GYED-en volt, nincs hatalmas fizetese, de egy ferfinek ott volt a lehetoseg, hogy dolgozzon, o feljebb tudott kerulni a rangletran, mert nem volt otthon a gyerekekkel evekig. Amugy nem hiszem, hogy 30-as tobbgyerekes, szulovel elo nok utan kapkodnanak. Nekik kb. ugyanakkora problema ez, mint neked.
Miert nem oldod meg inkabb ezt a helyzetet es utana keresel tarsat? Szerintem sokkal egyszerubb lenne talalnod, mindenkinek jobb lenne, nem szenvednel ezen ennyit.
Es meg mindig all a kerdesem.
Ha adott ket no, akiknek kb. ugyanolyan a szemelyisege, mindketto egyforman rokonszenves, te nem a szebbet/jobb anyagi helyzetut valasztanad? Mert kizart, hogy nem venned ezt figyelembe abszolut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!