Fiatal férfiakhoz szól a kérdésem. Elköltöznél
otthonról, ha lenne egy (újépítésű) házad?
Te prolizós nagyokos, hol olvastad a kérdésben, hogy a kérdező egy többgenerációs házbeli önálló lakásban lakik? Az már önmagában függetlenség. Akkor nem a szüleivel élne.
2018. okt. 23. 14:06
A "nem olyan jó a kapcsolatod" dolgot kicsit részletezned kellene. Mert ha nem túl vészes akkor fenntartanám a házat, de maradnék.
2018. okt. 23. 14:06
Elköltöznék. Miért? Mert lesülne a bőr a képemről a szégyentől, ha felnőtt férfi létemre csak a mamahotelezésre lennék képes. Szánalmas. Nyugodtan lepontozhattok, szánalmas kis véglények, és egyúttal őszinte részvétem a nőtársaimnak. Nincs miből válogatni...
2018. okt. 23. 14:07
Tízeske, tévedésben vagy. A te mentalitásod a proli, amikor a nyomorult rokonok egymás szájában laknak, utálják egymást mint a szart, a szarukat megennék, de nem költöznek el, nem élnek élhető, emberhez méltó életet, ha lehet spórolni 20 fillért. Nyomorult, szánalmas, paraszt, alja csorda vagytok.
2018. okt. 23. 14:09
Költöznék, gondolkodás nélkül. Egyszer fel kell nőni.
2018. okt. 23. 14:14
16/26 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ. A kérdés nem rólam szól amúgy, hanem egy rokonomról, aki egy 33 éves férfi. Múltkor voltam "nála" körbenézni, és rákérdeztem, hogy mikor költözne. Annyira evidensnek tűnt számára, hogy még maradna, mert ő nem fog mosni meg főzni magára, hogy felmerült bennem a kérdés, hogy ez jellemző-e a mostani generációra? Azt is mondta, hogy ha lesz barátnője, tuti nem fogja neki elmondani, hogy van ez a lakása, mert akkor biztos csak arra menne rá a nő, viszont egyedül nem akar költözni. Nekem ez kicsit ellentmondásos. Valakinél felmerült: az apával mindennaposak a veszekedések, illetve a fizetéséből fent tudná tartani a házat.
"A te mentalitásod a proli, amikor a nyomorult rokonok egymás szájában laknak, utálják egymást mint a szart, a szarukat megennék, de nem költöznek el, nem élnek élhető, emberhez méltó életet, ha lehet spórolni 20 fillért. Nyomorult, szánalmas, paraszt, alja csorda vagytok."
Ómájgád. Sajnálom, hogy ti utáljátok egymást.
2018. okt. 23. 14:53
10-es, ha kiadja bérbe, akkor lelakják. Kiadni csak azt szabad, amiben már nem szeretnél lakni kb.
2018. okt. 23. 15:39
Kérdező ezt írta:
"így most kényelmes, viszont a szüleiddel nem olyan jó a kapcsolatod. "
Amúgy meg ez a többgenerációs ház, na hagyjuk. Nálunk csak a feljáró volt közös, így is egymás agyára mentünk (igaz, alapból sem szerettük egymást anyám második férjével).
Ha pedig külön bejárat van, kívülről külön feljáró, akkor lényegében olyan, mintha társasházban lennének szomszédok (aztán kérdés, hogy társasházban akar-e a szülei szomszédja lenni.)
2018. okt. 23. 15:42
14-es megmondta a frankót.
Én is ismerek ilyet. Egy darab kétszintes házban lakik: 60 körüli apa, 42 és 40 éves fia. A 42 éves fiának a felesége, és a két általános iskolás gyerekük.
Nem mellesleg, MINDENKI dolgozik (mármint a felnőttek), 3-400 nettós fizetésekről beszélünk/hó. De ők olyan boldog nagy család, és olyan pozitívak, és mi nem tudjuk, mi a jó (abban, hogy egymás seggében laknak). Bloááááá:((
2018. okt. 23. 15:45
Kapcsolódó kérdések: