Találkoznátok az apátok szeretőjével? Miért engem keres meg?
"Az, hogy "ugyanolyan", nem igaz. Nem ismeri apa, nem is érdekli. Neki mi vagyunk a gyerekei, a bátyámmal. Ő elmondta a nőnek is, hogy nem akarja a gyereke"
Pont ez a baj, hogy így gondolod.
Annak a gyereknek joga van ismerni a testvéreit.
Teljesen érthetetlen, miért tartod rossznak a nőt és gyereket és miért utasítod el.
A valóságot utasítjátok el.
Ez mindenkinek rosszat tesz.
Attól, hogy nem akarjátok nap mint nap látni, a testvéretek.
Itt csak egy baj van, a valóság tagadása.
Hidd el, ha elismernétek testvéretekként és a nőt a testvéretek anyjaként, és ki tudnátok mondani magától értetődően, hogy ők kik nektek, megszűnne ez a feszültség. Függetlenül attól, hogy életetekben ötször találkoztok velük mondjuk.
De az egy elég nagy baromság, ahogy a szüleitek állnak hozzájuk, és hogy ezt még tőletek is elvárják.
"Nem ismeri apa, nem is érdekli."
Velem is így van az apám, a nagynénéim és a nagyszüleim, és a testvéreim, unokatestvéreim, csak én az első házásságából született gyerek vagyok.
Ez egy nagyon durva mondat, hogy az apádat nem érdekli a saját gyereke.
Ennél rosszabb bizonyítványt nem lehet emberről kiállítani. Ezért csakis az apádra kéne haragudnod.
Ez nem természetes dolog, ahogy érez.
Kérdéses számomra az is, hogy valóban fizet-e gyermektartást, és nem tartja a nővel a kapcsolatot, a többi, valószínűnek tartom, hogy a nő azért akar veled beszélni, hogy leleplezze az apádat, aki most is hazudozik nektek a másik családjáról.
Eltelt 2 év. Mi történt azóta?
Apadnak van új szeretője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!