Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoznátok az apátok...

Találkoznátok az apátok szeretőjével? Miért engem keres meg?

Figyelt kérdés
Szinte tökéletes családnak gondoltam magunkat. Igen, voltak viták, veszekedések, de mindig megoldottunk mindent és túljutottunk a dolgokon. Utána kiderült, hogy apának volt egy szeretője és terhes lett a nő... Ennek már több éve, anya végül megbocsátott és együtt maradtak. És azóta apa is megváltozott, sokkal többet van velünk, csinálunk családi programokat. Anya egyetlen kikötése az volt, hogy nem akar tudni a gyerekről, szóba sem hozzuk itthon. Mert ugyan apa kérte a nőt, hogy ne tartsa meg, kifizette volt az abortuszt is, de ő hajthatatlan volt. Gondolom azt hitte, hogy majd apa biztos elhagyna minket miatta, vagy nem tudom. A lényeg a lényeg, hogy apa fizet gyerektartást, de a nőnek az nem elég, merthogy mi milyen luxusban élünk és apa meg kiszúrja a szemét pár tízezerrel, mikor arra sincsen pénze, hogy elköltözzön a szüleitől a gyerekkel és hogy hónapról hónapra élnek, félre sem bír tenni. De ezt az összeget a bíróság ítélte meg, nem apa találta ki, hogy ennyit fizet és kész. Eddig apát hívogatta, meg leveleket dobozz a postaládánkba és képeket a gyerekről. Régebben már nekem is írt Facebookon, de ott letiltottam. Viszont most megtalált egy másik oldalon, ahol nyilvános a profilom. Ott is írt üzenetben, utána a képeim alá kommentelt, letiltottam. Most egy másik felhasználónévről írt, hogy nem akar semmi rosszat, csak beszélni szeretne VELEM. Nem értem miért, hiszen sosem találkozott velem, és nem tudom, hogy mit gondol, én kíváncsi vagyok arra a nőre, aki majdnem tönkretette a családomat? Csak félek, ha ezt a felhasználónevet is tiltom, akkor megkeres újabbról.

2018. okt. 22. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim ***** válasza:
38%

"Az, hogy "ugyanolyan", nem igaz. Nem ismeri apa, nem is érdekli. Neki mi vagyunk a gyerekei, a bátyámmal. Ő elmondta a nőnek is, hogy nem akarja a gyereke"

Pont ez a baj, hogy így gondolod.

Annak a gyereknek joga van ismerni a testvéreit.

Teljesen érthetetlen, miért tartod rossznak a nőt és gyereket és miért utasítod el.

A valóságot utasítjátok el.

Ez mindenkinek rosszat tesz.

Attól, hogy nem akarjátok nap mint nap látni, a testvéretek.

Itt csak egy baj van, a valóság tagadása.

Hidd el, ha elismernétek testvéretekként és a nőt a testvéretek anyjaként, és ki tudnátok mondani magától értetődően, hogy ők kik nektek, megszűnne ez a feszültség. Függetlenül attól, hogy életetekben ötször találkoztok velük mondjuk.

De az egy elég nagy baromság, ahogy a szüleitek állnak hozzájuk, és hogy ezt még tőletek is elvárják.

2018. nov. 16. 16:57
 82/84 anonim ***** válasza:
62%

"Nem ismeri apa, nem is érdekli."

Velem is így van az apám, a nagynénéim és a nagyszüleim, és a testvéreim, unokatestvéreim, csak én az első házásságából született gyerek vagyok.

Ez egy nagyon durva mondat, hogy az apádat nem érdekli a saját gyereke.

Ennél rosszabb bizonyítványt nem lehet emberről kiállítani. Ezért csakis az apádra kéne haragudnod.

Ez nem természetes dolog, ahogy érez.

Kérdéses számomra az is, hogy valóban fizet-e gyermektartást, és nem tartja a nővel a kapcsolatot, a többi, valószínűnek tartom, hogy a nő azért akar veled beszélni, hogy leleplezze az apádat, aki most is hazudozik nektek a másik családjáról.

2018. nov. 16. 17:00
 83/84 anonim ***** válasza:
67%
*a többi = és a többi
2018. nov. 16. 17:02
 84/84 anonim ***** válasza:
52%

Eltelt 2 év. Mi történt azóta?

Apadnak van új szeretője?

2020. szept. 20. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!