Találkoznátok az apátok szeretőjével? Miért engem keres meg?
Ha mar a keresztenyseg jegyeben vizsgaljuk az esetet akkor a szerető is a keresztenysegre hivatkozva nem vetette el a gyereket amit ketten csinaltak.....mert ugye ölni bűn...
Bírom ezt a "Isten megbocsájt nyugodtan vétkezhetünk" elvet .....
Igényes nő 5-6 hetes terhességet is észreveszi, amikor a magzat még csak akkora, mint egy almamag.
Ismétlem a nők elvitathatatlan jogának tartom, hogy akkor is megszüljék a magzatot, ha a férfi azt nem akarja, sőt kifejezetten ellenzi.
Ez esetben viszont fogadja el azt is, hogy a gyermeke biológiai apja nem kíván majd a gyerekkel kapcsolatot tartani, csak a törvényes minimumot adja. (Írtam azt is, hogy helyesnek tartom, hogy törvényeink szerint a férfinak ilyenkor is kell fizetnie gyermektartást.)
Ilyenkor a nő az egyedüli felelőse annak, hogy gyerekének nem lesz szerető apja. Bár ezt is megoldhatja, ha sikerül egy balekot találnia...
Ezek után ha keresni kezdi gyerek biológia apját és annak családját az több mint szánalmas, egyenesen aljasság.
Jányok, hát még mindig nem veszitek észre, hogy mi folyik itt?:DD Pedig ha egy kicsit figyelmesebbek vagytok egyből észre vettétek volna, hogy kérdezőnk, ebben a mesében szereplő Jucus:DD
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Kérdező anyukád bölcsen döntött. Ha nem bocsát meg apádnak, akkor azt teszi, amit a szerető akar.
Sose találkozz vele és szólj apának, hogy zaklat. Majd ő helyreteszi.
Végig olvastam.
Szomorú ez a sok acsarkodó, mindenkit ócsároló hozzászólás.
De úgy látom, hogy a kérdező szomszédait vagy egyéb ismerőseit még senki sem szidta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!