Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoznátok az apátok...

Találkoznátok az apátok szeretőjével? Miért engem keres meg?

Figyelt kérdés
Szinte tökéletes családnak gondoltam magunkat. Igen, voltak viták, veszekedések, de mindig megoldottunk mindent és túljutottunk a dolgokon. Utána kiderült, hogy apának volt egy szeretője és terhes lett a nő... Ennek már több éve, anya végül megbocsátott és együtt maradtak. És azóta apa is megváltozott, sokkal többet van velünk, csinálunk családi programokat. Anya egyetlen kikötése az volt, hogy nem akar tudni a gyerekről, szóba sem hozzuk itthon. Mert ugyan apa kérte a nőt, hogy ne tartsa meg, kifizette volt az abortuszt is, de ő hajthatatlan volt. Gondolom azt hitte, hogy majd apa biztos elhagyna minket miatta, vagy nem tudom. A lényeg a lényeg, hogy apa fizet gyerektartást, de a nőnek az nem elég, merthogy mi milyen luxusban élünk és apa meg kiszúrja a szemét pár tízezerrel, mikor arra sincsen pénze, hogy elköltözzön a szüleitől a gyerekkel és hogy hónapról hónapra élnek, félre sem bír tenni. De ezt az összeget a bíróság ítélte meg, nem apa találta ki, hogy ennyit fizet és kész. Eddig apát hívogatta, meg leveleket dobozz a postaládánkba és képeket a gyerekről. Régebben már nekem is írt Facebookon, de ott letiltottam. Viszont most megtalált egy másik oldalon, ahol nyilvános a profilom. Ott is írt üzenetben, utána a képeim alá kommentelt, letiltottam. Most egy másik felhasználónévről írt, hogy nem akar semmi rosszat, csak beszélni szeretne VELEM. Nem értem miért, hiszen sosem találkozott velem, és nem tudom, hogy mit gondol, én kíváncsi vagyok arra a nőre, aki majdnem tönkretette a családomat? Csak félek, ha ezt a felhasználónevet is tiltom, akkor megkeres újabbról.

2018. okt. 22. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
37%

Ha mar a keresztenyseg jegyeben vizsgaljuk az esetet akkor a szerető is a keresztenysegre hivatkozva nem vetette el a gyereket amit ketten csinaltak.....mert ugye ölni bűn...

Bírom ezt a "Isten megbocsájt nyugodtan vétkezhetünk" elvet .....

2018. okt. 22. 16:00
 62/84 anonim ***** válasza:
35%

Igényes nő 5-6 hetes terhességet is észreveszi, amikor a magzat még csak akkora, mint egy almamag.

Ismétlem a nők elvitathatatlan jogának tartom, hogy akkor is megszüljék a magzatot, ha a férfi azt nem akarja, sőt kifejezetten ellenzi.

Ez esetben viszont fogadja el azt is, hogy a gyermeke biológiai apja nem kíván majd a gyerekkel kapcsolatot tartani, csak a törvényes minimumot adja. (Írtam azt is, hogy helyesnek tartom, hogy törvényeink szerint a férfinak ilyenkor is kell fizetnie gyermektartást.)

Ilyenkor a nő az egyedüli felelőse annak, hogy gyerekének nem lesz szerető apja. Bár ezt is megoldhatja, ha sikerül egy balekot találnia...

Ezek után ha keresni kezdi gyerek biológia apját és annak családját az több mint szánalmas, egyenesen aljasság.

2018. okt. 22. 16:10
 63/84 anonim ***** válasza:
31%
16:10 maximálisan egyetértek!
2018. okt. 22. 16:17
 64/84 anonim ***** válasza:
24%
Nehogy már TI mondjátok meg a kérdezőnek, hogy szeresse az apja által sem kívánt kölyköt. :DDDDDD
2018. okt. 22. 16:49
 65/84 anonim ***** válasza:
35%

Jányok, hát még mindig nem veszitek észre, hogy mi folyik itt?:DD Pedig ha egy kicsit figyelmesebbek vagytok egyből észre vettétek volna, hogy kérdezőnk, ebben a mesében szereplő Jucus:DD

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2018. okt. 22. 17:05
 66/84 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező anyukád bölcsen döntött. Ha nem bocsát meg apádnak, akkor azt teszi, amit a szerető akar.

Sose találkozz vele és szólj apának, hogy zaklat. Majd ő helyreteszi.

2018. okt. 22. 17:31
 67/84 anonim ***** válasza:
50%
3-4 éves kb a gyerek. Az, hogy "ugyanolyan", nem igaz. Nem ismeri apa, nem is érdekli. Neki mi vagyunk a gyerekei, a bátyámmal. Ő elmondta a nőnek is, hogy nem akarja a gyereket, nem fogja miatta majd őt választani.űGusztustalan vagy mint apád tényleg az ővé vagy..
2018. okt. 22. 19:39
 68/84 anonim ***** válasza:
34%
Mondd már mi gusztustalan a kérdezőn? Miért érdekelje őt egy IDEGEN gyereken? Igen, biológiailag testvérek, de amúgy semmi közük egymáshoz, és a drága szerető anyuka, aki felcsináltatta magát, aztán képtelen volt abortuszra menni, egye meg amit főzött. Meg is érdemli az a nő, hogy most szegénységben éljen, ő cseszte el a gyerek életét azzal, hogy megszülte.
2018. okt. 22. 19:49
 69/84 anonim ***** válasza:
56%
Az anyuka felcsináltatta magát😁😁 persze, ezt csak úgy egyedül sikerült, a pasi nem kellett hozzá ugye? Vagy a pasi tán fogyatékos, nem tudta, hogy mit csinál?
2018. okt. 22. 20:19
 70/84 anonim ***** válasza:
41%

Végig olvastam.

Szomorú ez a sok acsarkodó, mindenkit ócsároló hozzászólás.

De úgy látom, hogy a kérdező szomszédait vagy egyéb ismerőseit még senki sem szidta.

2018. okt. 22. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!