Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoznátok az apátok...

Találkoznátok az apátok szeretőjével? Miért engem keres meg?

Figyelt kérdés
Szinte tökéletes családnak gondoltam magunkat. Igen, voltak viták, veszekedések, de mindig megoldottunk mindent és túljutottunk a dolgokon. Utána kiderült, hogy apának volt egy szeretője és terhes lett a nő... Ennek már több éve, anya végül megbocsátott és együtt maradtak. És azóta apa is megváltozott, sokkal többet van velünk, csinálunk családi programokat. Anya egyetlen kikötése az volt, hogy nem akar tudni a gyerekről, szóba sem hozzuk itthon. Mert ugyan apa kérte a nőt, hogy ne tartsa meg, kifizette volt az abortuszt is, de ő hajthatatlan volt. Gondolom azt hitte, hogy majd apa biztos elhagyna minket miatta, vagy nem tudom. A lényeg a lényeg, hogy apa fizet gyerektartást, de a nőnek az nem elég, merthogy mi milyen luxusban élünk és apa meg kiszúrja a szemét pár tízezerrel, mikor arra sincsen pénze, hogy elköltözzön a szüleitől a gyerekkel és hogy hónapról hónapra élnek, félre sem bír tenni. De ezt az összeget a bíróság ítélte meg, nem apa találta ki, hogy ennyit fizet és kész. Eddig apát hívogatta, meg leveleket dobozz a postaládánkba és képeket a gyerekről. Régebben már nekem is írt Facebookon, de ott letiltottam. Viszont most megtalált egy másik oldalon, ahol nyilvános a profilom. Ott is írt üzenetben, utána a képeim alá kommentelt, letiltottam. Most egy másik felhasználónévről írt, hogy nem akar semmi rosszat, csak beszélni szeretne VELEM. Nem értem miért, hiszen sosem találkozott velem, és nem tudom, hogy mit gondol, én kíváncsi vagyok arra a nőre, aki majdnem tönkretette a családomat? Csak félek, ha ezt a felhasználónevet is tiltom, akkor megkeres újabbról.

2018. okt. 22. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
67%
Micsoda szép család :D
2018. okt. 22. 14:09
 42/84 anonim válasza:
29%
Megáll az eszem, micsoda kommenteket írtok. A kérdező még haverkodjon is össze egy ilyen p>cskuval, aki annyira balfék, hogy csak a családos, gyerekes pasik ágyába tudja besunnyogni magát, gondolom a normális, szingli, családalapítás felé húzó férfiak nagy ívben elkerülik, már ez is intő jel. Bennem emberemre találna az biztos, én megírnám, hogy találkozzunk csak és vinném a testvéreimet és elmondanánk neki szép szóval, hogy tűnjön el szépen. A gyerek meg majd felveszi velünk a kapcsolatot, ha meg akar ismerni bennünket. Azt meg hiába írjátok neki, hogy a gazdag apucit is utálja meg, nem fogja, mert apja, már így sokat nyert ez a ribizli, hogy sikerült a kérdezőt az apja ellen hangolni.
2018. okt. 22. 14:28
 43/84 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kíváncsi arra a gyerekre, nem érdekel egyáltalán. Nem akarok vele később sem semmi kapcsolatot. Nem mentegetem apát sem, hiszen ő is nyakig hibás volt ebben. Viszont csakis a nő döntése volt az, hogy megtartja és felneveli ezt a gyereket. Apa megmondta, hogy rá ne számítson. Igen, fizeti neki a gyerektartást, de ennyi. Nem akarja az életébe azt a gyereket, mert nem tekinti a sajátjának, nem érez iránta semmit. Neki mi vagyunk a család.
2018. okt. 22. 14:29
 44/84 anonim ***** válasza:
63%
Valami hasonló kapcsolatban születtem,anyám volt a mellékszereplő.Hát én se vagyok kíváncsi a féltestvérekre,se az egész bagázsra,apámra se aki időközben meghalt nem ismertem,hányingerem van az egésztől.Apám még gyerektartást se fizetett,okosan elintézte.Úgyhogy mielőtt itt fröcsögsz össze-vissza,jobb lesz ha belegondolsz a gyerek helyébe.A nő az nem százas,ez oké,de konkrétan apád tönkretett egy gyerek életét,jobb ha tudod,mielőtt felemelnéd nagy magaslatokba.Tehát itt a bűnös az apád,ezt vésd az eszedbe.
2018. okt. 22. 14:47
 45/84 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, dughatod te is homokba a fejed, akárcsak az anyád. Ostobák vagytok mindketten. Bármit mondasz, hogy apádnak ti vagytok a család, jobb ha megbarátkozol a gondolattal, az a másik gyerek UGYANÚGY az ő gyereke mint te!!! Neked féltesód, de neki nem félgyereke, nem a nő gyereke, az Ő GYEREKE! Bármit csinálsz, ezen semmi nem változtat. A nőnek meg jogában állt megtartani, mint ahogy apádnak is jogában állt volna a kolbászát a gatyájában tartani. Ne mentegesd apád, ő itt a hunyó. Lehet játszani az álszent, tökéletes családot, de ti akkor sem vagytok azok!
2018. okt. 22. 14:53
 46/84 anonim ***** válasza:
59%

Majd elhagyja anyádat másért és akkor már nem ti lesztek neki a család.

Remélem akkor majd emlékezni fogsz mit mondtál,amikor apád szarik a fejedre magasról.

2018. okt. 22. 15:02
 47/84 A kérdező kommentje:

"de konkrétan apád tönkretett egy gyerek életét"

Mert a nő erről nem tehet, igaz? Neki nem volt beleszólása abba, hogy marad-e a gyerek? Tudta, mit vállal. Elmondta neki apa, hogy nem akarja sem őt, sem a gyereket. Mégis úgy döntött, hogy megtartja, ezek ellenére is. Tehát nem csak az apám a hibás itt.

"Majd elhagyja anyádat másért és akkor már nem ti lesztek neki a család."

Szerinted ha egy gyerek kevés volt ahhoz, hogy beadja a válópert, majd egy másik nő miatt válni fog? Ő is rengeteget veszítene a válással, nem ment el az esze.

2018. okt. 22. 15:06
 48/84 anonim ***** válasza:
66%

Nem olvastam vegig a hsz.okat.

Nagyon megerintett a torteneted.

Nalunk 8 eve tortent a megcsalas,de mi is egyutt maradtunk.Viszont az exno a szakitas utan zaklatott minket.Kitalalta,hogy terhes,de miutan ez se jott be,hirtelen " elvetelt".

Vannak ilyen nok,de ezzel nem a ferjem mentegetem.

O is nezegette,es irt a lanyomnak is,de leallitotta.

En azt tanacsolnam,mondd el apukadnak,es allitsa le o a not,teged hagyjon ki ebbol.

Nem kellett volna megtartani a gyereket.De ha mar igy torten,biztos abban remenykedett,ot valasztja,meg az uj gyereket.

De meg sajnalnam is,mert lehet hogy tenyleg biztatta,hitegette....de egy gyerek elet nem jatek,es nem taktikai eszkoz egy pasi megszerzesere.

Titeket beken kene hagynia.Sajnalom anyukadat is,nehez lehet a tudat,hogy apad felrelepesenek " gyumolcse' is van...

2018. okt. 22. 15:11
 49/84 anonim ***** válasza:
71%
Anyád is szégyellheti magát azért, anya létére elvárja, hogy apád egyáltalán ne foglalkozzon a saját gyerekével. Én ki sem békültem volna vele, de ha igen, még ha a nőt a pokolba is kívánnám, nagyot csalódnék a férjemben, ha a picivel ezt megtenné. Ő szerencsétlen, csak ennek a 2 bunkónak az áldozata.
2018. okt. 22. 15:23
 50/84 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező itt sokan nekimentek apádnak, anyádnak, ne hallgass rájuk.

Igen, nős férfitól emberi gyengeség a félrelépés. Bár gyógymasszásnál is kellemesebb rekreáció új kívánatos nőkkel a szex egy egészséges férfinak, de társadalmi normáink szerint ez nem helyes.

Ennél azonban sokkal erkölcstelenebb, ha egy nő teherbe eséssel akar elragadni egy házas, gyerekes férfit a családjától. Jellemzően mindig a szerető sztátuszban levő nők próbálnak feleséggé felkapaszkodni "véletlen" teherbe eséssel. A gyengébb jellemű férfiakat lehet így elragadni családjuktól, akiknek egy új fiatal nő nagyobb újdonság.

Az, hogy anyád megbocsátott apádnak az a keresztény kultúrkörben (nem csak a vallásosok tartoznak ide) jócselekedet. Pont ahhoz kellett személyes áldozat, hogy saját méltóságánál fontosabbnak érezze a család egységét, azon belül is főleg gyerekei sorsát. Azért meg nem hibáztatható, hogy jócselekedete is a másik nő tervének bukásához hozzájárult.

Igen, a nő gyereke áldozata a történteknek, nemsokára számon kérheti anyukáján, hogy neki miért nem olyan apukája van, akinek ő és anyukája a legfontosabb. Az igazságos pont az, amit törvényeink is megszabnak, apádnak fizetnie kell a tartásdíjat, és egyszer majd az apai örökségből is kap-

Ilyen helyzetben a féltestvéredre kb. gondolj úgy, mintha csak apud egyetemista korában spermadonor lett volna, és így lenne az országban pár féltestvéred.

2018. okt. 22. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!