Találkoznátok az apátok szeretőjével? Miért engem keres meg?
De mondd meg apádnak, mert az ő dolga rendezni a helyzetet. Röhög a vakbelem attól, hogy "az összeget a bíróság ítélte meg, nem apa találta ki, hogy ennyit fizet és kész". Mutass már egy olyan bírósági határozatot, ami kifejezetten tiltja, hogy önként többet fizessen, mint amennyit megítéltek neki.
Az a gyerek a testvéred. Az, hogy apád a botlása után szarban hagyta, majd hazament glóriás szentnek (gondolom, előadta az "én nem is akartam, csak gonoszul elcsábítottak" dumát), anyád meg visszaépítette maga köré az álszent álomvilágot, amiben a gyerek nem létezik (normális nő szvsz eleve nem foglalkozik olyan férfival, aki nem törődik a gyerekével), attól még a testvéred. Akinek kevesebb jut, mint neked, pedig legkevésbé az ő hibája az egész.
Apád kapja össze magát és rendezze a dolgot.
Nem a nő tette tönkre a családot hanem az apád akit felmentesz. Ha veled majd ezt csinalja egy pasi akkor mit csinalsz???
Szep hogy nem akart gyereket akkor viszont huzzon gumit! Probald belekepzelni magad a gyerek helyebe aki Apad hozzaallasa miatt apa nelkul nő fel. Korrekt az lenne ha ugyanugy a gyerekenek tekintene mert hat tetszik vagy nem, orokolni ő is fog.
Tök mindegy, mit mondasz apádnak. Evvel a múlttal gerinctelen egy alak lehet, ezt nem bántásból írom. Az ilyennek hiába beszél az ember, bár az anyukát sem értem meg, mit akar még tőle.
De szerintem te hiába is beszélnél apáddal, mert nem tisztán gondolkodsz róla. Nagyon nem.
Nyilván a nő célja az, hogy több pénzt kapjon. Ehhez érzelmileg téged akar manipulálni. Arra alapoz, hogy ha egy rendes fiatal meglátja aranyos biológia féltestvérét, akkor az érzelmei felülkerekednek józan értelme felett (pláne ha lány vagy). Aztán majd megy apjához, hogy apu milyen aranyos a féltesó, hogy lehetsz ilyen szívtelen.
Ha ilyen helyzetben lennék, meglátnám a biológia féltesóm, akkor még felnőtt férfi ésszel is nehéz lenne racionálisnak maradnom. A nő iránt meg pláne ne érezz minimális empátiát se, gondolj bele, hogy az volt a célja, hogy apátokat elvegye a családtól, és akkor ti élnétek szegénységben. (Az ilyen nők gondoskodnak arról, hogy a megkaparintott férfi korábbi gyerekei csak a törvényes minimumot kapják.)
Tényleg az a legjobb amit tehetsz, ha bármilyen kapcsolatfelvételi próbálkozását figyelmen kívül hagyod.
(A nők elidegeníthetetlen jogának tartom, hogy akkor is megtartsák a gyereket, ha az a biológia apa becsapásával fogant, a gyereknek ekkor is járjon a törvény szerinti járandóság. Viszont ilyen esetben a nő felelőssége teljesen, hogy a gyereke apa nélkül nő fel.)
Most hagyjuk azt, hogy apukának mit kellett volna, meg mit kéne vagy nem kéne tennie. Az az ő dolga.
Én ebbe a dologba egyáltalán nem akarnék belefolyni, megírnám a nőnek, hogy ne haragudjon, de nem akarok vele beszélgetni, nem érdekel sem ő, sem a gyereke. Felcsináltatni magát egy családos emberrel épp olyan gusztustalan és gerinctelen húzás, mint megcsalni a feleségünket. Apámmal sem lenne éppen fényes a viszonyom, de ezzel a nővel még kevésbé. Neki nincs okom megbocsátani.
A gyerek talán érdekelne, nagyobb korábban talán felvenném vele a kapcsolatot, de csak vele.
Azt is megírnám az anyjának, hogy ha nem fejezi be a kamu profilokról való írogatást, akkor feljelentem a rendőrségen, mert ez már zaklatás, akármit akar, akármilyen kedvesen írja, akkor is zaklatás.
Apád tette tönkre a családot, nem a nő! Talán pisztolyt fogtak a fejéhez,hogy más nőhöz menjen?
Anyád meg hiába dugja homokba a fejét, attól még az a gyerek ugyanúgy az apádé, mint ahogy te is. Tetszik vagy sem, ő a féltestvéred, aki nem tehet semmiről. Apád egy gerinctelen, ha elnézi, hogy egyik gyereke nélkülözik.
Abban igazad van, hogy neked nincs beszélni valód a nővel. Ez apád dolga. Szedje össze a tökeit és tegye a dolgát. Mint apja annak a gyereknek!
Pff... végigolvasva a hozzászólásokat elég elszomorító képet fest le a gyk közösségről.
A kérdés nem arról szólt, hogy milyen az apja, hanem arról ő mit tegyen. Errefel a legtöbb hsz úgy kezdődik, hogy gerinctelen, felelőtlen, papucs stb az apja.
A szapulásnál nem is láttok tovább?! A ti házatok táján nem lenne mit söprögetni?
Szerintem a legtisztább, amit tehetsz, hogy szólsz apádnak, és a nőnek visszaírsz, hogy hagyjon békén és a következő zaklatásnál megy a feljelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!