Találkoznátok az apátok szeretőjével? Miért engem keres meg?
51.
Keresztény jó cselekedet? Remélem te nem vagy keresztény ilyen mentalitással, hogy gondoljon úgy a féltestvérére, mintha spermadonortól lenne, az anyja jól cselekszik, mikor levegőnek néz egy kisgyereket, aki a férjétől van? Álszent egy ember lehetsz.
nem tudom, mit szívsz, 63%-os, de kérek belőle...
keresztény jócselekedet? Nem drágám, ragaszkodás az aranytojást tojó tyúkhoz, még azon az áron is, hogy porig vagy alázva...
Gyerek vagy, egy számodra ismeretlen felnőtt ember akar veled találkozni, akinek zűrös a kapcsolata az édesapáddal. Nem is hangzik gyanúsan.... Levélben meg lehet hallgatni, találkozni viszont lehet, hogy veszélyes lenne.
A védekezés mindkét fél kötelessége. Nem csak a férfinak kell gondolkodnia, hanem a nőnek is, hiszen rajta sokkal nagyobb a felelősség egy ilyen helyzetben.
53.
A nőt senki nem mentegeti, de ott van egy teljesen ártatlan gyerek, akik védik, őt védik. A gyereket anélkül is lehet támogatni, hogy az anyának egy fillért is adnának. Az apának lehet láthatása az anya nélkül.
Nem vagyok vallásos.
A megcsalt feleség szempontjából nem jó cselekedet az, hogy férjének a családja egységében megbocsátot?
Helytelen ez akkor, ha esetleg még egzisztenciálisan is kényelmes neki?
Evárnátok tőle, hogy ő győzze meg férjét, hogy a szeretőjének többet fizessen a nem kívánt gyermek nevelésére?
Kérdező apukájától mi várható el ilyen helyzetben a törvényes gyermektartáson túl?
A kérdező hogy tekintsen, az apja által sem kivánt féltestvérére?
Nyugi kérdező!
Sokan nyilvánvalóan a saját frusztrációjukat vetítik ki rád.
Az apád nem bűnöző, hibázott, fizet a fattyúnak, de ennyi.
Ne foglalkozz vele, hogy az leśzart szeretők és kölykeik befolyásoljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!