Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoznátok az apátok...

Találkoznátok az apátok szeretőjével? Miért engem keres meg?

Figyelt kérdés
Szinte tökéletes családnak gondoltam magunkat. Igen, voltak viták, veszekedések, de mindig megoldottunk mindent és túljutottunk a dolgokon. Utána kiderült, hogy apának volt egy szeretője és terhes lett a nő... Ennek már több éve, anya végül megbocsátott és együtt maradtak. És azóta apa is megváltozott, sokkal többet van velünk, csinálunk családi programokat. Anya egyetlen kikötése az volt, hogy nem akar tudni a gyerekről, szóba sem hozzuk itthon. Mert ugyan apa kérte a nőt, hogy ne tartsa meg, kifizette volt az abortuszt is, de ő hajthatatlan volt. Gondolom azt hitte, hogy majd apa biztos elhagyna minket miatta, vagy nem tudom. A lényeg a lényeg, hogy apa fizet gyerektartást, de a nőnek az nem elég, merthogy mi milyen luxusban élünk és apa meg kiszúrja a szemét pár tízezerrel, mikor arra sincsen pénze, hogy elköltözzön a szüleitől a gyerekkel és hogy hónapról hónapra élnek, félre sem bír tenni. De ezt az összeget a bíróság ítélte meg, nem apa találta ki, hogy ennyit fizet és kész. Eddig apát hívogatta, meg leveleket dobozz a postaládánkba és képeket a gyerekről. Régebben már nekem is írt Facebookon, de ott letiltottam. Viszont most megtalált egy másik oldalon, ahol nyilvános a profilom. Ott is írt üzenetben, utána a képeim alá kommentelt, letiltottam. Most egy másik felhasználónévről írt, hogy nem akar semmi rosszat, csak beszélni szeretne VELEM. Nem értem miért, hiszen sosem találkozott velem, és nem tudom, hogy mit gondol, én kíváncsi vagyok arra a nőre, aki majdnem tönkretette a családomat? Csak félek, ha ezt a felhasználónevet is tiltom, akkor megkeres újabbról.

2018. okt. 22. 10:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
38%
Miért hiszi minden nő aki bebújik egy nős pasi ágyába, hogy feleség lesz belőle és ehhez egy gyereken keresztül vezet az út?
2018. okt. 23. 07:47
 72/84 anonim ***** válasza:
49%
Ez csak feltételezés hogy a nő direkt akart terhes lenni, az ő verziójat nem tudjuk. Lehet a papa lusta volt gumit húzni vagy "utálja" ahogy elég sok ffi...
2018. okt. 23. 11:03
 73/84 anonim ***** válasza:
18%

Lehet hogy a papa lusta volt gumit húzni

És, akkor nem fekszik le vele. Kényszerítette valaki? Erről eddig nem volt szó

2018. okt. 23. 12:29
 74/84 anonim ***** válasza:
58%

Az természetes, hogy a "gonosz boszorka" oldalát senki nem nézegeti. Simán lehet egy abszolút felkészületlen fiatal lány, akinek elkezdi a Szent Apuka csapni a szelet, mélyen hallgatva arról, hogy otthon várja őt a Szent Család. A lány belebolondul, közben kiderül a család, a lány menne, de Szent Apuka megnyugtatja, hogy házassága "romokban", együttélésük már csak "formaság", mint "két idegen egy házban" a feleséggel, aki természetesen egy "hárpia", mindjárt "el is válik", rögtön holnap beadja a válókeresetet satöbbi. Idézőjelben azok az elcsépelt frázisok, amik nap mint nap elhangzanak tapasztalatlan nők szédítésére Szent Családban élő férfiak ezreitől. Meg lehet nézni akár itt is, százával vannak kérdések ilyen nőktől, akik azt kérdezgetik, hogy miért nem vált már el a Szent Apuka, ha egyszer annyira gyötrelem neki az élet otthon, ahogy azt mindig előadja és hogy mitévők legyenek, meddig várjanak még satöbbi. Szent Apukának nem okoz semmilyen lelkifurdalást évekig szédíteni ezeket a szerencsétlen naivákat, megelőzve, hogy találjanak egy független férfit maguknak. De milyen kapcsolat is az, ahol kételkedni kell a másik igazmondásában, szándékában...? Miért kellene naivának gyanakodnia, hogy szerető meleg otthon várja haza szerelmét, ha az kénköves pokolként festi le ezt az otthont, melyben a bűzölgő kondért kavarja a szőrös-patás feleség, visító krampusz gyerekeivel körülugrálva?

Aztán ha az otthoni borzalmakon síró-rívó Szent vigaszért látogat a naivához és e vigasztól aztán gömbölyödni kezd a naiva, kiborul a bili. Kiderül, hogy a büdös k. csak "felcsináltatta" magát azért, hogy elragadja Szent Apát a Szent Családból, vagy épp gondosan megtervelte ezt, hogy aztán jól kisemmizze őt... És olyan mocskolódó vulgáris trágár szapulást kap aztán a b.k., hogy egy nyelvész megnyalná a tíz ujját - felcsinálástól a fattyúig ezer árnyalatban. De szép is, hogy egyesek - valószínűleg a környezetükben tapasztaltakból kiindulva - egy gyereket csakis pénzszerzési eszköznek képesek elképzelni vagy hogy életének kioltását helyezik a becsület mércéjévé...

2018. okt. 23. 20:43
 75/84 anonim ***** válasza:
65%

“Találkoznátok az apátok szeretőjével?”

Nem.

“Miért engem keres meg?”

Mert te vagy a leggyengébb láncszem. Apádnál már leszerepelt, anyád nyilván nem fog semmit adni neki, de abban reménykedhet, hogy te megszánod őt a “féltesód éhezik és rongyokban jár” duma miatt.

2018. okt. 23. 20:57
 76/84 anonim ***** válasza:
17%
Az összes férfit elkéne kötettni aki már házas h ne tudjanak másokat is felcsinálni,mert olyan rossz otthon h másokba mártogatják felelősség nélkül..
2018. okt. 23. 21:32
 77/84 anonim ***** válasza:
50%
#76: nem kéne nős férfiak ágyába bújni, és akkor nincs éhezik a gyerekem míg az apja vígan él a családjával
2018. okt. 24. 06:50
 78/84 anonim ***** válasza:
54%

Az az igazság, hogy a nők mindig feltérképezik a pasasok körülményeit.

Egy valamennyire is jól kinéző fiatal nőnek -aki több tucat ajánlatot is kap naponta-, nem pálya egy huszon- vagy harmincéves csóringer pasas.

Az igazi kihívás nekik egy tehetős családos pasas elcsábítása, akinek már meg van mindene.

Egyedül csak a meglévő feleséget kell kitúrnia a helyéről.

Erre az ősi női módszer, hogy véletlenül teherbe esik.

Azután ha mégsem vélik be a trükk, akkor jön a pszichoterror, meg a hiszti.

Nem minden aranyásás sikeres.

2018. okt. 24. 10:45
 79/84 anonim ***** válasza:
23%

Utolsó igazad van...kiegészíteném még azzal, hogy "véletlen vetélés"...senki nem tudja aztán, hogy tényleg volt e terhesség, vagy csak beképzelte magának, mert úgy szeretett volna a pasitól gyereket.Vagy csak hazudta, hogy ezzel is alátegyen a feleségnek, és siettesse a szakításukat, válásukat.

Hülye az aki pár hetes,hónapos viszony után,még el sem vált a pasi, már rögtön gyereket,eljegyzést, házaságot akar...

Amikor meg nem jön össze a z egész,visszakönyörgi magát a régi pasijához, és immár azt szereti megint lángolóan, és annak szül egy újabb gyereket...

2018. okt. 24. 11:50
 80/84 anonim ***** válasza:
41%

A kisgyermeket nagyon sajnálom, semmiről nem tehet és megdöbbentőbek tartom, hogy vannak férfiak (nem is kevesen), akik nem kíváncsiak a saját gyerekükre.

Egy gyerek nem attól lesz a gyerekem, hogy terveztem-e, vhy sem, sem attól, hogy szerezem, vagy sem a szülőtársamat. A gyermeket nemző férfi és nő egyenrangúbszülők, rettentő igazságtalan helyzet, ha ennyire egyenlőtlen az anyagi, érzelmi ráfordítás.

Az viszont elfogadhatatlan, hogy egy felnőtt nő, legyen bármilyen szorult is a helyzete, egy gyereket zaklasson.

Nem találkoznék vele, bár én a testvéremre kíváncsi lennék, de ez csak személyes, a vele való találkozást viszont a szükeimen keresztül bonyolítanám.

szólj Apukádnak és ne találkozz olyan felnőttel, aki zaklat, érzelmileg zsarol.

2018. nov. 12. 18:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!