Mast is idegesit, ha a parja felhajtva hagyja a wc uloket?
forradalmi újítás!
az én uram ülve pisil!
régebben én is uzisnak tartottam, de el nem hiszitek milyen előnyei vannak!
sosincs büdös a wcben, nem kell órákat sikálni a falat, és ő sem hal bele, hogy ennyit megtesz értem.
aki meg ebben méri a férfiasságát, az xarjon sünt!
Az okok, amiert idegesit (vigyazat, intim tartalom):
1. ronda latvany
2. mikor lehajtom, hozza kell nyulnom a bacis ulokehez, utana moshatok kezet (mert ugyebar a kezem kell a wc-papir muvelethez), majd csak ezutan wc-zhetek
3. tobbszor elofordult, mikor ejszaka/reggel felalomban, sotetben mentem a mosdoba, hogy raultem a keramiara. Ez mindenfele fertozes forrasa, kulonosen terhesen nem orultem neki.
Hirtelen ennyi ellenervem van. Meg a tisztelet hianyat erzem abban, hogy evek ota konyorgok es megsem...
ez nálunk férfiaknál természetes,de ezt a nőknek nem úgy kell elképzelni,hogy ez olyan,hogy direkt...egyszerűen nem vesszük észre,elfelejtkezünk róla,nem direkt :D
17 F
"1. ronda latvany "
- Akkor ne nézegesd folyton. Bár nem tudom, lehajtva mennyivel szebb.
"2. mikor lehajtom, hozza kell nyulnom a bacis ulokehez, utana moshatok kezet (mert ugyebar a kezem kell a wc-papir muvelethez), majd csak ezutan wc-zhetek"
- Egy tiszta lakásban az ülőke az egyik legtisztább dolog. Ha mégsem takarítsd többet. Ha ez sem elég, hasznld MINDKÉT KEZED (értsd: egyiket felhajtásra, másiakt törlésre). Egyébként ugyanezt a férfi is eljátsza, és neki nem gond.
"3. tobbszor elofordult, mikor ejszaka/reggel felalomban, sotetben mentem a mosdoba, hogy raultem a keramiara. Ez mindenfele fertozes forrasa, kulonosen terhesen nem orultem neki."
- Ő meg félálomban összvizelhetné a lehajtott ülőkét. Vagy ha telejsen lehajtaná, de esetleg a vécé fedelére ülnél rá.
Szerintem képtelenség úgy csinálni, hogy neked telejsen jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!