Szóljak a volt páromnak, vagy várjak még?
5 napja szakított velem a párom. Sms-ben tartjuk a kapcsolatot, de nem találkoztunk azóta. Ma délután voltam dokinál, azt mondta 3 hetes terhes vagyok. Nem tudom, hogy irjam-e meg neki sms-ben (bár ezt személyesen kellene), vagy várjak még pár napot? Nem akarom, hogy csak azért béküljön ki velem, mert tud a babáról. A babát meg fogom tartani. (Hacsak nem békülünk ki, és ő nem kéri hogy vetessem el).
25N
Attól félek, ha most elmondom neki, csak a baba miatt akar velem lenni, nem azért mert szeret.
Nem akarom zsarolni. Ha végleg vége, akkor megtartom, hisz akkor szerintem nincs sok köze hozzá, hogy mit teszek vele. Ha kibékülünk, akkor együtt döntjük el, mi lesz a pici sorsa. Ez így fer, nem?
tegnap 19:51!
Nem kényszerítem bele, az előbb leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban.
Doki azt mondta, hogy 3 hetes terhes vagyok. Ő a doki, nem én. Nem álltam le vitatkozni vele, hogy nem téved-e.
Attól, hogy egyedülálló anya leszek, meg tudok adni a gyereknek mindent. :)
Azt mondta az ex, hogy össze van zavarodva, nem tudja mit érez irántam, legyen vége inkább. Ha néhány napot külön töltünk, talán ráébred hogy szeret-e még vagy sem.
Előtte való nap vacsorázni vitt, azért nem értem, miért szakított másnap.
"Szerintem felejtsd el a fiút és ne akard kicsikarni belőle a békülést ilyen aljas módon mert az később megbosszulja magát!!"
Épp ezt szeretném elkerülni. Amíg nem vagyok tisztában a szándékaival, nem fogom elmondani neki.
"zarolás szagu a dolog. Csak akkor veteted el,ha kibékültök és azt kéri. És ha azt kéri h vetesd el,de nem békül ki veled? Nem csak a saját életeddel szórakozol,kislány!"
Ha nem békülünk ki, miért kellene a "kérésével" foglalkoznom?
Írtam neki sms-t, hogy ma vagy holnap találkozzunk valahol, ha ráér. Most csak várok.
Egyébként ahogy írtátok, lehetséges hogy a 3 hetes "baba" nem marad meg. Én vizsgálat miatt mentem a dokihoz, és megemlítettem neki hogy késik a menzeszem. Megvizsgált, ő mondta hogy terhes vagyok, és 3 hetes.
Nem magánorvos hanem aki a kórházban volt.
"Nem akarom zsarolni. Ha végleg vége, akkor megtartom, hisz akkor szerintem nincs sok köze hozzá, hogy mit teszek vele."
Köze van hozzá,mert az ő gyereke is. Ketten hoztátok össze. Elcseszed a te élted,az övét,és még a gyerekeddel is kiszursz. Gratula!
Nem egyedül estem teherbe, ő is kellett hozzá.
Meg van a joga, hogy lemondjon a gyerekről. Nem? Megteheti, nem fogom rá kényszeríteni.
Most ez vagy kamu:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Vagy egy irtó nagy k*rva vagy, akinek a gyereke élete semmit sem számít, csak hogy tovább d*gja hülye pasija, aki egyébként nem is szereti őt.
Önzetlennek akarsz tünni, de nagyon önző vagy!
Neked most csak az számít, hogy milyen köztetek a viszony az exeddel. Szeret-e vagy sem? Végig olvasva az álokoskodásaidat és álszenteskedéseidet kezdem érteni, h. miért nem akar téged. A gyerek nálad hol áll? Mert egy anyának első a gyereke. Ha a Te méhedben megfogant volna az a picike lény, akkor nem tudnál így gondolkozni, ilyen önzőn. Nem aggódom, mert tuti nem fogsz gyermeket szülni, nincs áldás az ilyen kapcsolaton, nincs áldás az ilyen anyaságon, oda hozzád nem akarhat megszületni csak egy karmájában elátkozott vagy a TANÍTÁSODRA kirendelt lélek akinek azért ez nagy bűntetés lenne.Sztem tuti nem vagy terhes!Éretlen, makacs és egoista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!