Megvigasztalnátok egy kicsit?
Szia!
Őszintén együttérzek!:(
Nagyon szép kort élt meg!
Nekem múlt évben halt meg 3 nagyszülőm is-sajnos ők még nem is voltak olyan idősek(70,74,85).
Kitartást, sok szeretetet kívánok!
Részvétem
legalább szép életkort megélt
Szia,
Először is őszinte részvétem.
Gondolj arra hogy mennyire gyönyörű kort megélt, ez aztán nem sokaknak adatik meg! Volt neki szép nagy családja, és szerettétek és ő is titeket, ennél többet, jobbat nem is kaphatott volna a Sorstól szóval gondolj arra hogy nem meghalt, hanem eltávozott egy olyan helyre ahol a boldog élet után a kiérdemelt pihenését tölti. Én így gondolok imádott nagynénémra aki velünk lakott és bár nem volt ennyi idős és nem voltak gyermekei sem unokái, de velünk élt szóval ő volt a nagymamánk, és most biztos fentről néz minket, a születendő dédunokáját aki még a hasamban van és beszélget a barátnőim nagyszüleivel :)
Részvétem.
Szép kort élt meg :). Gondolj arra, hogy már jó helyen van és ott már nem lehet semmi baja :)
Bárcsak az én mamikám is eddig élne!
Nyugodjon békében a mamid, nagyon sajnálom! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!