Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok értéktelen a...

Miért vagyok értéktelen a férjem számára?

Figyelt kérdés
lelki ismeret nélkül beszól, lenéz, már nem ver meg, de lelkileg még mindig terrorizál.Nem tudom mit tehetnék már jobban próbálok beszélgetni vele, de mindig azt mondja pórázon tartom mert azt mondom ne csak gépezzen ha nem velem és a kicsivel is foglalkozón.Nem bántani akarom csak nem tudom mit tegyek a szívem szakad meg már a fájdalomtól és azt mondja én bántom őt pedig nem tiltok neki semmit meg csak annyit kérek tőle hogy tiszteljen meg már bennünket mint a számítógépét, hogy nem ordít ránk és figyel is néha ránk.
2010. jún. 23. 00:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Jó nagy barom férjed van, nem értem miért mentél hozzá!!! Válj el amig nem késő és tönkre nem teszi az életed !
2010. jún. 23. 07:37
 22/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Épp a gyermek érdekében kellene tenned valamit.

nem azt mondom hogy hagyd el, de kis időre el kellene költöznöd, hogy észrevegye magát a férjed.

Hidd el, tudom miről beszélek. Apám(nyugodjon békében) mindig agresszív volt anyámmal, folyton veszekedtek, persze nem előttem, de a gyerek nem hülye, tudja mi folyik a háttérben...

Tudod,egész életemben haragudni fogok anyámra, mert nem lépett, és ha apám nem is láttam volna mindennap, csak láthatáskor, akkor is nyugodtabb, boldogabb gyermekkorom lett volna...

De a Te döntésed, fogadd el az áldozatszerepet.

Mellesleg nem most kellene elhagyni, hanem az első pofonnál kellett volna, de ez már mellékes.

Tudod, az én férjem is kocka ... volt. De amint megszületett a babánk, már csak akkor játszik ha alszunk én is és a baba is délután vagy épp dolgom van.

2010. jún. 23. 07:38
 23/26 anonim ***** válasza:
91%

"Már nem ver meg "

Ez igen, ez aztán hatalmas érdem a férjednek, tényleg megérdemli, hogy vele maradj, és mindig megbocsáss.

Borzasztó, hogy hagyod, hogy a gyereked ebben éljen. Ha már magaddal nem törődsz, legalább az ő érdekeit nézd.

Tajgetosz könyörgöm , vezessék már be:(:(:(

2010. jún. 23. 07:44
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ha legközelebb válással fenyeget, akkor mondd, hogy rendben és add is be a papírokat. Ne haragudj, de sose leszel neki értékes.
2010. jún. 23. 08:37
 25/26 anonim ***** válasza:
mit jelent az hogy egy férfi "kocka"??
2010. jún. 23. 08:54
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

08.54. Kocka az, aki majdnem minden szabadidejét a gép előtt tölti, de olyan szinten hogy még enni is alig kel fel.

Az én férjem például karakterfejkesztőset játszott mindig, alig tudott másról beszélni, szinte az tette ki a napját... Számítógépfüggő más néven:)

Szerencsére a férjem már kinőtt belőle.

2010. jún. 23. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!