Hogyan lehet jelezni diszkréten egy férfi számára, hogy szabad a pálya?
Figyelt kérdés
Milyen apró jelzést adhat egy nő a férfinak, hogy vonzónak találja, ami akkor sem kellemetlen, ha esetleg a férfi nem érez hasonlót? Kollégákról van szó, a férfi tulajdonképpen a főnök. Harmincasok vagyunk.2011. júl. 6. 22:13
1/4 anonim válasza:
Én szerintem az őszinte érdeklődés mindenkinek felkelti a figyelmét, és ha kedvel téged, akkor lépni is fog feléd. Ha pedig nem, akkor sem ciki, mert akkor elkönyvel kellemes társaságnak, akivel szívesen beszélget bármiről.
3/4 anonim válasza:
"Véletlen" érintések, 1-2 hosszabb pillantás, pár félreérthető, kétértelmű mondat amivel viccelődsz. Ha úgy gondolja mint te, rövid időn belül vennie kell a lapot. Nekem működik...;-)
4/4 anonim válasza:
Mosoly, mosoly, mosoly. A legjobb módszer.
Emellett légy előzékeny, találd ki a gondolatát is. Légy nyitott bármikor a beszélgetésre.
DE ne legyél tolakodó, mert az már kínos. És semmiképpen sem az öltözködéseddel akard felhívni magadra a figyelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!