Milyen ajándék lenne jó egy 4 éves kisfiú számára?
Én egy kis kreatív játékot vettem neki, ami kisautó formájú volt, de a teteje egy akváriumot formázott, benne víz, és karikák, két olyan pálcával, amire a karikákat kellett tenni a kisautó hátsó részén lévő két gombbal (buborékokat pumpált nyomásra a belső részbe). Nagyon olcsó kis szerkezet volt, mert anyagilag csődön voltunk, de a gyerek körbeugrálta a szobát és a nyakamba ugrott, mikor megkapta.
Gondolkodtam pexeso-n is (ahol párokat kell keresni, ha valaki nem tudná), könyvet már kapott előzőleg, kifestőt is színesekkel, vagy a kicsit nagyobb darabos puzzle még jó ötlet, de ezt kistesó miatt nem mertem.
Mesekönyvek, kirakók (puzzle), fajátékok.
Meg pl ezek is nagyon jók. Nekem volt gyerekkoromban ilyesmi, még a lányom is játszott vele
Az én fiam ezeket a jáva építőket nagyon szereti,meg van belőle a 3-as,5-ös,7-es,és nagyon jó dolgokat lehet belőle építeni.Ő is 4 éves volt amikor először ilyet kapott,és még mindig játszik vele(7 éves). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!