Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok értéktelen a...

Miért vagyok értéktelen a férjem számára?

Figyelt kérdés
lelki ismeret nélkül beszól, lenéz, már nem ver meg, de lelkileg még mindig terrorizál.Nem tudom mit tehetnék már jobban próbálok beszélgetni vele, de mindig azt mondja pórázon tartom mert azt mondom ne csak gépezzen ha nem velem és a kicsivel is foglalkozón.Nem bántani akarom csak nem tudom mit tegyek a szívem szakad meg már a fájdalomtól és azt mondja én bántom őt pedig nem tiltok neki semmit meg csak annyit kérek tőle hogy tiszteljen meg már bennünket mint a számítógépét, hogy nem ordít ránk és figyel is néha ránk.
2010. jún. 23. 00:37
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Persze elmondja , hogy szeret engem meg a kicsit is mégis folyamatosan bánt minket,meg vállassal fenyeget másik percben meg azt mondja bocsássak meg nélkülem nem tudna élni mert szerelmes belém.De jobb lenne neki egyedül mert a házasságba semmit nem lehet tenni.
2010. jún. 23. 00:40
 2/26 anonim ***** válasza:
95%
miért házasodtatok? szerelem volt az alapja? mióta ilyen? amióta megvan a baba? mégis mióta ver téged? eszedbe sem jutott elhagyni olyan embert, aki nem vesz téged emberszámba?
2010. jún. 23. 00:41
 3/26 anonim ***** válasza:
94%

ez egy tipikus kocka.

el kell hagyni, mást nem nagyon tehetsz velük.

még ha el is hagyod, ottvan neki a gépe, az egyetlen szerelme, aki mellett nem fogsz hiányozni neki.

4/26 anonim ***** válasza:
93%

Azért, mert vannak olyan emberek, akik nem tudják megbecsülni azt, amit megkaptak, mindig más, új dolgok kötik le a figyelmüket. Az én párom is ilyen, szerencsére még nem szültem neki gyereket, valószínű emiatt nem is fogok soha. Összeköltözésünk óta megy a SZÁMÍTÓGÉP, éjjel és nappal.

Amúgy ha egy férfi ólálkodna körülötted, egyből újra odafigyelne rád. Még akkor is, ha közben ő már mással kavar.

5/26 anonim ***** válasza:
90%
Én a helyedben már az első verésnél beadtam volna válókeresetet. Még most sem késő, de ahogy olvasom az írásod, te nagyon ragaszkodsz hozzá. Pedig ideje lenne, mert megváltozni már nem fog, csak te tehetsz ez ellen, elhiszem, hogy szereted meg minden, de se neked, se a kicsinek nem jó. Én a helyedben mihamarabb cselekednék.
2010. jún. 23. 00:42
 6/26 anonim ***** válasza:
91%

Valóban nem normális a helyzet,és tudnod kell,hogy nem szokatlan.Adj neki ultimátumot:vagy elköltöztöl a gyereketekkel,vagy pedig marad a család és kevesebbet netezik,hétvégén meg egyáltalán nem?

Utána meg legyél kedves hozzá,amennyire csak tudsz,és miután továbbra sem változik két hét alatt a helyzet,akkor hagyd el,ha van módod rá,keress egy másikat!

És hogy a kérdésre is válaszoljak:AZÉRT VAGY ÉRDEKTELEN A FÉRJED SZÁMÁRA,mert EGYÉRTELMŰNEK ÉS MEGSZOKOTTNAK tartja,hogy vele vagytok..

2010. jún. 23. 00:43
 7/26 anonim ***** válasza:

Ja és egy óvatlan pillanatban hagyd el,NE IS TŰNJÖN FEL NEKI,HOGY BECSOMAGOLTÁL ÉS INDULÁSRA KÉSZEN ÁLLSZ!

Biztos dolgozik valahol,vagy elszokott menni valahova..na olyankor menj el!

És iktasd ki a régi telefonszámodat,vegyél egy újat,hogy soha többet ne tudjon elérni..maximum amikor tárgyalásokra kell menni a válás miatt...

2010. jún. 23. 00:46
 8/26 A kérdező kommentje:
4éve vagyunk házasok, és mióta a bab meg szültet folyamatosan bánt sokáig meg vert de meg bánta, kB 2hónapja nem verekszik már,.Válni, gondoltam már rá, de szeretem annak ellenére, hogy sokszor meg ütőt, tudom naiv vagyok csak olyan nehéz.Most szóltam neki hogy jön e aludni azt mondta nem és mikor oda mentem hozzá a kor azt mondta mi van ellenőrizni akarsz,mondtam nem. Aztán fogta otthagyott és ment lefeküdni és azt mondta gyere te is.
2010. jún. 23. 00:46
 9/26 A kérdező kommentje:
csak sokszor az esik rosszul, hogy mindenért engem hibáztat ő soha nem hibázik, olyan tökéletesnek érzi magát az én önbecsülésemet meg sárba tiporja.sokszor gondolok rá ha szebb vagy csinosabb lennék mint azok a modellek a tv-ben akkor lehet jobb lennék a szemében, de így :(
2010. jún. 23. 00:51
 10/26 anonim ***** válasza:

Szerintem fordulj mindenképp szakemberhez!

(Ha nem tudod, hova, én elsőnek mindig a nevelési tanácsadóba megyek, onnan továbbirányítanak. :))

Szerintem nagy bajban van a családotok! Kérjetek segítséget!

(akár "egyénileg", ha a férjed nem partner. a gyereknek is jobb lesz!!!)

Ami a férjedet illeti, ha ilyen agresszív, azt is el tudom képzelni, hogy számítógépfüggő. (Van ilyen, bár még 8 évvel ezelőtt voltam egy pszichológusnál, ő nem akarta elhinni. De azóta már szerintem ők is rájöttek.)

Azért gondolom, mert régen én is az voltam, ha megszakították a virtuális "életemet", akkor rögtön nagyon agresszív lettem. Ez tehát szerintem lehet a függőség jele is. Szerintem csak ő jöhet rá, hogy melyik a fontosabb neki!

De mikor segítséget kértek szakembertől, nem ezzel indítanám (mármint a férjem felé), mert talán támadásnak venné a férj és még nagyobb galiba lenne. (Persze ha elmész egy szakemberhez, vele arról beszélsz, amiről akarsz...)

(Privátban esetleg szívesen beszélgetek tapasztalataimról, ha szükséges, pl. ha ismerős helyen lakunk, ajánlok valakit, ha gondolod.)

2010. jún. 23. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!