Miért vagyok értéktelen a férjem számára?
ez egy tipikus kocka.
el kell hagyni, mást nem nagyon tehetsz velük.
még ha el is hagyod, ottvan neki a gépe, az egyetlen szerelme, aki mellett nem fogsz hiányozni neki.
Azért, mert vannak olyan emberek, akik nem tudják megbecsülni azt, amit megkaptak, mindig más, új dolgok kötik le a figyelmüket. Az én párom is ilyen, szerencsére még nem szültem neki gyereket, valószínű emiatt nem is fogok soha. Összeköltözésünk óta megy a SZÁMÍTÓGÉP, éjjel és nappal.
Amúgy ha egy férfi ólálkodna körülötted, egyből újra odafigyelne rád. Még akkor is, ha közben ő már mással kavar.
Valóban nem normális a helyzet,és tudnod kell,hogy nem szokatlan.Adj neki ultimátumot:vagy elköltöztöl a gyereketekkel,vagy pedig marad a család és kevesebbet netezik,hétvégén meg egyáltalán nem?
Utána meg legyél kedves hozzá,amennyire csak tudsz,és miután továbbra sem változik két hét alatt a helyzet,akkor hagyd el,ha van módod rá,keress egy másikat!
És hogy a kérdésre is válaszoljak:AZÉRT VAGY ÉRDEKTELEN A FÉRJED SZÁMÁRA,mert EGYÉRTELMŰNEK ÉS MEGSZOKOTTNAK tartja,hogy vele vagytok..
Ja és egy óvatlan pillanatban hagyd el,NE IS TŰNJÖN FEL NEKI,HOGY BECSOMAGOLTÁL ÉS INDULÁSRA KÉSZEN ÁLLSZ!
Biztos dolgozik valahol,vagy elszokott menni valahova..na olyankor menj el!
És iktasd ki a régi telefonszámodat,vegyél egy újat,hogy soha többet ne tudjon elérni..maximum amikor tárgyalásokra kell menni a válás miatt...
Szerintem fordulj mindenképp szakemberhez!
(Ha nem tudod, hova, én elsőnek mindig a nevelési tanácsadóba megyek, onnan továbbirányítanak. :))
Szerintem nagy bajban van a családotok! Kérjetek segítséget!
(akár "egyénileg", ha a férjed nem partner. a gyereknek is jobb lesz!!!)
Ami a férjedet illeti, ha ilyen agresszív, azt is el tudom képzelni, hogy számítógépfüggő. (Van ilyen, bár még 8 évvel ezelőtt voltam egy pszichológusnál, ő nem akarta elhinni. De azóta már szerintem ők is rájöttek.)
Azért gondolom, mert régen én is az voltam, ha megszakították a virtuális "életemet", akkor rögtön nagyon agresszív lettem. Ez tehát szerintem lehet a függőség jele is. Szerintem csak ő jöhet rá, hogy melyik a fontosabb neki!
De mikor segítséget kértek szakembertől, nem ezzel indítanám (mármint a férjem felé), mert talán támadásnak venné a férj és még nagyobb galiba lenne. (Persze ha elmész egy szakemberhez, vele arról beszélsz, amiről akarsz...)
(Privátban esetleg szívesen beszélgetek tapasztalataimról, ha szükséges, pl. ha ismerős helyen lakunk, ajánlok valakit, ha gondolod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!