Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok értéktelen a...

Miért vagyok értéktelen a férjem számára?

Figyelt kérdés
lelki ismeret nélkül beszól, lenéz, már nem ver meg, de lelkileg még mindig terrorizál.Nem tudom mit tehetnék már jobban próbálok beszélgetni vele, de mindig azt mondja pórázon tartom mert azt mondom ne csak gépezzen ha nem velem és a kicsivel is foglalkozón.Nem bántani akarom csak nem tudom mit tegyek a szívem szakad meg már a fájdalomtól és azt mondja én bántom őt pedig nem tiltok neki semmit meg csak annyit kérek tőle hogy tiszteljen meg már bennünket mint a számítógépét, hogy nem ordít ránk és figyel is néha ránk.
2010. jún. 23. 00:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
Gratula csndes szülői terrorban felneveletek majd egy önbizalomhiányos lúzerert aki majd úgyanigy terrolizálja a társát. A gyerekre kéne gondolni nem magadra hogy te mennyire szereted, a gyerek legyen az első ne ilyen környezetben nőljön fel mert tönkre teszitek.
2010. jún. 23. 01:17
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..

Bocsi előre is, lehet, hogy drasztikus vagy bántó lesz számodra a válaszom, de, az ilyenen mindig kiakadok, nem csak az a hibás aki ezeket elköveti, de az is aki már bocs de annyira buta, hogy mindezt hagyja, az első nem verés ütés után beadtam volna a válási papírokat és elköltöztem volna, erre nincs bocsánat.

Ha vele maradsz, nem csak magadat nyomorítod meg egy életre, de a gyereket is. Szerinted milyen lehet neki felnőni egy ilyen ember mellett? Ennél az is jobb, ha egyedül neveled, vagy a szüleidhez vissza költözöl. Ne haragudj, nem akarlak bántani, de a Te butaságod, hogy hagyod magad, és nem rakod ki az életedből. Hagytad, hogy megverjen???? Csak egy kicsit gondold végig amiket leírtál, 200 éve a rabszolgákkal bántak így. Mihamarabb cselekedj és hagyd ott a férjedet akit embernek nem neveznék....

2010. jún. 23. 01:21
 13/26 A kérdező kommentje:
a gyerek nincs terrorba tartva, igenis nagyon szeretjük őt és pont emiatt is nehéz mert nagyon ragaszkodik az apjához, persze én is és ő is hozzánk csak nem tudom mi lett vele.
2010. jún. 23. 01:22
 14/26 A kérdező kommentje:
olyan könnyen beszéltek:( nekem nagyon is nehéz nincs senkim még barátaim sem hová menjek a gyerek imádja az apját, próbálok mindent meg tenni,de ő nem tesz semmit csak azt mondja ha nem tetszik keresek mást.talán ezt kéne tennem, hogy észre vegye magát miket csinál..
2010. jún. 23. 01:27
 15/26 anonim ***** válasza:
61%

Ha komolyan gondolod, hogy rendbe szeretnéd tenni a kapcsolatod, van megoldás.

Először fogadd el, hogy most a helyzet olyan, amilyen. Örülnöd nem kell neki, de most ez van.

Másodszor ne foglalkozz azzal, hogy kinek a hibájából alakult így. Ez nem visz előre

Harmadszor tudatosítsd magadban, hogy bár úgy tűnik, az ő viselkedésével van baj, de a megoldás kettőtök felelőssége. Nem az a kulcs, hogy ő változtasson.

Negyedszer el kell fogadnod azt is, hogy az első lépést neked kell megtenned. Sőt lehet, hogy a másodikat, harmadikat,... tizenkettediket is neked kell megtenned, ha a párod nem teszi meg. Te vagy az, aki tudja mi a probléma, te keresed a megoldáshoz vezető utat, remélhetőleg mielőbb csatlakozik hozzád, de ne várj rá. Tudd, hogy millió módja van, hogy jobbá tedd a kapcsolatotokat. Keressed meg a te megoldásod. Profi szakemberekkel tudsz beszélni, kiváló könyveket tudsz elolvasni, amik mind erről a témáról szólnak, és amelyek segítségével idővel a párodnál is eredményt érsz el.

Nem kell ezt tenned. Van, amikor tényleg a szakítás a legjobb megoldás, de a te hozzászólásaid olvasva, nem ezt keresed. Amúgy baromira kiakaszt az, amit többször is tapasztalok nem csak itt, hanem rengeteg internetes fórumon. Ha valakinek problémája van a kapcsolatában és azt megosztja, akkor a hozzászólók többsége arra bíztatja az illetőt, hogy hagyja ott azt a szemét alakot. Esetleg jön néhány "te vagy a hulye, neki van igaza", de valahogy elsikkad a "látom a problémád, így tudnátok helyrehozni" lehetőség.

2010. jún. 23. 01:57
 16/26 anonim ***** válasza:

Aki egyszer megüti a feleségét az többször is megfogja. Lehet, hogy szereti a gyerekét, de egyrészt ő ezt látja, hogy az apja terrorizálja az anyját, másrészt, ha nagyobb lesz és az apját felidegesíti vagy zavarja a gépezésben, majd őt is jól megveri??

Ezt már rengeteg helyen elmondták, az ilyen ember nem fog megváltozni akármit is csinálsz vele.

Ilyen emberrel nem lehet együtt élni, ezen nincs mit javítani.

Van akin nem lehet segíteni, mert nem hagyja, ha neked jobb a terror....

Én elhagynám, de ha Te vele akarsz maradni a Te életed, úgy rontod el, ahogy akarod.

2010. jún. 23. 02:23
 17/26 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagy értéktelen, és nem Veled van a baj, nincs az a hiba vagy "bűn", ami miatt egy gyengébb nő megérdemelné a verést egy erősebb férfitól, akivel szemben nem tud védekezni, nem tudja lefogni a kezét.

Hidd el, aki verekedős, agresszív típus, az azt is megveri, aki modell külsejű, aki pedig normális férfi, az szépen bánik a csúnya párjával is! Nem ezen múlik. (Én pl. elég jól nézek ki, és mégis voltam bántalmazott - mivel sok férfinak tetszek, annál féltékenyebb volt az illető, így annál agresszívabb...Hidd el, aki ütni akar,az keres és talál rá okot,nem Benned van a hiba!!!!) Bár az, hogy Te nem vagy elég szép, valószínűleg nem igaz, csak a férjed hitette el veled,hogy azt hidd, hogy be kell érned egy olyan szörnyű alakkal, mint ő... Biztosan előbb-utóbb megtetszenél így gyerekkel is egy olyan férfinak, aki érdemesebb rá, hogy szóba állj vele...

2 hónapja nem verekszik? - ez sajnos nem garancia, hogy soha többet nem fog.

És annyira nem bánhatta meg, ha továbbra is ilyen csúnyán bánik Veled.

A helyedben mégis elgondolkoznék, hogy hova mehetnék. A gyerek annyira nem fogja hiányolni az apját, ha az eddig sem foglalkozott vele szinte semmit. A gyereked HOZZÁD ragaszkodik,és az neki hosszútávon a fontosabb, hogy TE boldog lágy! Akár kisfiú,akár kislány, úgy mutatsz neki jó példát,ha nem maradsz egy elnyomó kapcsolatban.

Egyetlen családtagod sem él már? Akár távoli rokon?

Ha másként nem megy, fordulj a NANÉhoz:

[link]

Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)

Kérlek olvasd el a szóróanyagaikat:

[link] kiadvanyok/szoroanyagok.html

Ha megbízol bennem, nyugodtan írj nekem, kapcsolatban állok nanésokkal, és egy másik női szervezettel, megpróbálunk segíteni, vagy ha csak beszélgetni akarsz,akkor is itt vagyok.

2010. jún. 23. 02:34
 18/26 anonim ***** válasza:
51%
Nem vagy könnyű helyzetben, de azért azon gondolkozz el, hogy megmenthető-e még ez a kapcsolat. Próbáld végig gondolni, hogy mik a jó, és a rossz tulajdonságai, és ezután dönts. Még mindig jobb külön lenni, mint pokolban, elhagyatottan.
2010. jún. 23. 04:19
 19/26 anonim ***** válasza:
30%

akkor maradj egy nemtörődöm, agresszív, gyáva, verekedős, ostoba lúzernek, és ne nyavajogj. vagy tegyél ellene valamit, és fogadd meg azoknak a tanácsát, akik vették a fáradtságot hogy itt tépték a szájukat neked.

azért van ennyi családon belüli erőszak, mert az ilyen áldozatok, mint te, nem mernek lépni!

2010. jún. 23. 04:22
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
Nő vagyok,és mindig a nők pártján vagyok ha erőszak éri őket,de ne haragudj ebben az esetben nem tudok részvétet érezni irántad.Felháborít,hogy megver,terorizál,és még ennek ellenére te nyavajogsz neki,hogy normálisabb legyen a kapcsolatotok,véded,és mindent meg akarsz tenni érte.Ha eddig nem tűnt fel,hogy ez egy silány kapcsolat alapjáraton,akkor írhatsz ki ide 20kérdést is,nem fogod felfogni.Ráadásul nem azt kérdezted meg hogy hogyan tudnál megszabadulni egy ilyen állattól,hanem hogy hogyan vegyed rá,hogy tiszteljen.Ezek után soha nem fog tisztelni,nyugodj bele.Ilyen lesz az egész életed ha nem változtatsz.
2010. jún. 23. 04:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!