Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem tesója engem nem...

Feleségem tesója engem nem hivott meg az esküvőjére, csak a feleségem. Ő el akar menni egyedül. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2018. szept. 5. 18:50
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
64%

"MINK :D

Parasztok :D"

Ezen percek óta röhögök, pedig én is szoktam mondani, hogy mink :D

2018. szept. 7. 03:52
 42/46 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező (#40) hát valljuk be, elég nehéz megérteni a problémádat... mi 20+ éve együtt vagyunk a párommal, de ez soha nem jelentette azt, hogy egymáshoz lennénk hegesztve, ne mehetne el bármelyikünk egy külön programra. Ha (nem vagyok, de mondjuk) rossz viszonyban lennék a nővérével, és csak őt hívta volna meg az esküvőjükre, akkor csak ő ment volna el és ennyi... a való világhoz képest megúsztunk volna egy öltönyvásárlást.
2018. szept. 7. 15:27
 43/46 A kérdező kommentje:

Erre irtam, hogy kevesen értik a problémát. Én nem is akartam igazán menni. Viszont az, ahogy őt egy alpári sms-sel hivta meg a végén külön kihangsúlyozva, hogy EGYEDÜL, az szerintem nem meghivás, hanem nyilt provokáció és sértés. Ilyet még a testvérétől se nyel le az ember.

Amúgy megoldódott, tök véletlenül rábukkantam egy cikkre, ami tökéletesen leirja a huga viselkedését ( [link] és elolvastattam vele és elmagyaráztam, hogy én ugyan nem tiltom meg, hogy elmenjen, de nem szeretném ha ennyire becsicskulna és innentől kezdve az elmebeteg huga dönthetné el, hova vihet magával engem és hova nem. Megértette, nem megy el.

2018. szept. 7. 15:46
 44/46 anonim ***** válasza:
81%
"de nem szeretném ha ennyire becsicskulna" Rajtad kívül másnak is mi? Nem kell a szentet játszani, már bemutattad magad...
2018. szept. 7. 19:07
 45/46 anonim ***** válasza:
83%

Azért te sem vagy egyszerű eset... Egyre inkább azt gondolom, hogy nem fekete-fehér az a sztori sem, ami miatt megromlott a viszony közted és sógornőd között.

1. Hogy az SMS-ben való esküvői meghívás alpári-e, vagy sem, döntse el az, akinek címezték az SMS-t. Ugyanígy azt is, hogy mi számít nyílt provokációnak és sértésnek. Hadd döntse már el a feleséged saját maga, hogy mit nyel le a testvérétől és mit nem!

2. "nem szeretném ha ennyire becsicskulna és innentől kezdve az elmebeteg huga dönthetné el, hova vihet magával engem és hova nem" - Már megbocsáss, ha egy általa szervezett eseményről van szó, akkor érthető, ha ő akarja eldönteni. Visszakérdezek: miért te akarod eldönteni, hogy ő kit hívjon meg a saját esküvőjére?

3. Te egyáltalán nem akartál elmenni. Akkor miért fáj, hogy nem hívtak meg? Miért gondolod, hogy a feleségednek erkölcsi kötelessége utálnia azt, akit te utálsz? Pláne, ha neked sógornőd, neki viszont a testvére.

Én ebben a történetben egyvalakit sajnálok nagyon: a feleségedet.

2018. szept. 7. 23:08
 46/46 anonim ***** válasza:

Én megkérdezném a feleségem, hogy most akkor mizu. Én is megvagyok e hívva, vagy sem, és ha nem szerinte miért nem, vagy mit gondol erről...

Tök egyszerű őszinte kérdezés... nem rezelnék be, és kattognék magamban hogy mi lehet ez... nem szoktatok beszélgetni ezek szerint?

2018. szept. 21. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!