Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem tesója engem nem...

Feleségem tesója engem nem hivott meg az esküvőjére, csak a feleségem. Ő el akar menni egyedül. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2018. szept. 5. 18:50
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
27%
Ahová a férjemet nem hívták meg, oda én sem mennék. Aki őt megsérti engem sért meg.
2018. szept. 5. 19:32
 12/46 anonim ***** válasza:
87%
Nem bírjátok egymást. Minek is hívott volna meg? És a feleségednek miért is kellene kihagyni emiatt a testvére esküvőjét? Hiszen ők nincsenek haragban.
2018. szept. 5. 19:44
 13/46 anonim ***** válasza:
85%

Na, végül nem hívtak meg ezek szerint :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..

2018. szept. 5. 19:54
 14/46 babyboom567 ***** válasza:
92%
A férjem fia nem hívott meg az esküvőre, sőt kifejezetten kérték,hogy ne menjek.Különben jóban vagyunk, csak nem akarták,hogy a férjem volt felesége balhézzon.
2018. szept. 5. 20:02
 15/46 SubriJózsi válasza:
21%

Ünneprontók ünnepe.

Ez egy film.

Nézd meg, és tanulj !

:)

2018. szept. 5. 20:04
 16/46 A kérdező kommentje:

Ők sincsenek nagyon jóban, kifejezetten csak őt hivta meg, azt is elég bunkó stilusban. Kb. 200 fős buli lesz.

És még egyszer azok számára, akiknek nem sikerült megérteni: az én bajom az, hogy a feleségemet ez nem érdekli, simán lenyeli ezt a sértést, nem is érti, mi a bajom. Pedig szerintem ez nem meghivás igy, hanem egy nyilt hatalmas parasztság.

2018. szept. 5. 20:08
 17/46 anonim ***** válasza:
67%
Ez nem a te eseményed! Vonulj háttérbe!
2018. szept. 5. 20:08
 18/46 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is vannak ilyen “rokonaim”. Amikor megtudtam, hogy házasodnak, már tudtam, hogy úgyse hívnak. Vettem egy repjegyet az esküvő idejére, így amikor hovatalosan bejelentették és csak az asszonyt hívták meg (természetesen az anyóson keresztül), akkor már mondtam is, hogy ó jajj, nekem akkora utazás van lefoglalva. Amíg ők megtartották a nagy “nászt”, addig én áztattam a valagam a keleti-parton.
2018. szept. 5. 20:16
 19/46 anonim ***** válasza:
15%

Teljesen igazad van! Ha nincs különösebb oka.

Nálunk az volt a helyzet, hogy én a sógornőmet nem hivtam volna meg. Én nem is hívtam meg, csak a férjem aki bizony mindent eltűr neki és jött a mégis csak a testvére című dolog...

A testvére minden normális ok nélkül utálkozik. Sosem bántottam. Mindig is nagyon kedves voltam vele, mert azt akartam barátnői szinten legyünk egymáshoz. Nem sikerült. Én pedig egy idő után nem tűrtem el neki. Ma már gyűlölöm. Ő szerintem ugyan így fog tenni, mint veled a tiéd. Ha lenne egyszer olyan hülye, aki elveszi, nem fog meghívni engem sem. Csakhogy én elválnék ha elmenne nélkülem a férjem! Ez nem hiszti, hanem amit eltűrtem szeretetből, azt a sok rosszat, neki mellém kéne állnia. De az en férjem is ilyen téren nem mer nemet mondani, összeveszni vele miattam... Mert a család így úgy. Nem! Mert ha az a család, akkor mink mik vagyunk?

2018. szept. 5. 21:27
 20/46 anonim ***** válasza:
91%
Tehát igazából nem azt akarod, hogy ne legyen csicska, csak azt, hogy neked csicskuljon be.
2018. szept. 5. 21:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!