Feleségem tesója engem nem hivott meg az esküvőjére, csak a feleségem. Ő el akar menni egyedül. Szerintetek?
Na, végül nem hívtak meg ezek szerint :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..
Ünneprontók ünnepe.
Ez egy film.
Nézd meg, és tanulj !
:)
Ők sincsenek nagyon jóban, kifejezetten csak őt hivta meg, azt is elég bunkó stilusban. Kb. 200 fős buli lesz.
És még egyszer azok számára, akiknek nem sikerült megérteni: az én bajom az, hogy a feleségemet ez nem érdekli, simán lenyeli ezt a sértést, nem is érti, mi a bajom. Pedig szerintem ez nem meghivás igy, hanem egy nyilt hatalmas parasztság.
Teljesen igazad van! Ha nincs különösebb oka.
Nálunk az volt a helyzet, hogy én a sógornőmet nem hivtam volna meg. Én nem is hívtam meg, csak a férjem aki bizony mindent eltűr neki és jött a mégis csak a testvére című dolog...
A testvére minden normális ok nélkül utálkozik. Sosem bántottam. Mindig is nagyon kedves voltam vele, mert azt akartam barátnői szinten legyünk egymáshoz. Nem sikerült. Én pedig egy idő után nem tűrtem el neki. Ma már gyűlölöm. Ő szerintem ugyan így fog tenni, mint veled a tiéd. Ha lenne egyszer olyan hülye, aki elveszi, nem fog meghívni engem sem. Csakhogy én elválnék ha elmenne nélkülem a férjem! Ez nem hiszti, hanem amit eltűrtem szeretetből, azt a sok rosszat, neki mellém kéne állnia. De az en férjem is ilyen téren nem mer nemet mondani, összeveszni vele miattam... Mert a család így úgy. Nem! Mert ha az a család, akkor mink mik vagyunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!