Már előre gyomoridegem van tőle, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja a párommal elmentunk kirándulni, vele meg az ő haverjaival (nekem itt nincsenek ismerőseim), akik komplett bunkók voltak velem, semmibe vettek és egy szót se szóltak úgy hogy megértsem egész végig. és most párom kitalálta hogy szombaton menjünk el velük meg az ő családjával unokatestvereivel megint valahova. muszáj mennem különben nagyon megsertodne de mit csináljak? tudom hogy egész végig egy mukkot se fogok érteni (nem magyarok és nem hajlandóak angolul beszélni hogy értsem is) és még a párom is le fogja szrni a fejemet merthat "többen lesznek a többiek". bármi tanács hogy hogy kezeljem ezt vagy esetleg próbáljam meg mégis kihúzni magam alóla? vagy csak turjem el mert úgyis csak egy nap? ti mit tennétek? én 25l ő 28f2018. aug. 24. 09:37
11/17 anonim válasza:
Én főleg a páromra lennék mérges ebben a helyzetben, én is külföldön élek és külföldi a párom, ha hozzánk jövünk akkor ha tudom hogy mondjuk nagyiék nem tudnak angolul akkor többet foglalkozom a párommal és néha fordítgatok, nem az hogy ott hagyom magára hogy csak üljön egy helybe, de így is próbálnak vele kommunikálni hogy nem beszélik a nyelvet tehát elég tapló volt a társaság is főleg ha tudnak angolulm
12/17 anonim válasza:
Nálunk is van a családban külföldi származású rokon,de amikor Ő is részt vesz a programokon a német helyett angolul beszél mert azt többen értik a családból.Szerintem jól érzed azt,hogy veled van bajuk,mert ez teljes kiközösítés.
13/17 anonim válasza:
Szerintem menjél, csak 1 nap, pár havonta és a párodnak is kell kikapcsolódás, persze egyedül is mehetne, talán az lenne a jobb, én megértem, hogy nem akarnak angolul gagyogni, mert ők vannak többen, néhányuk biztosan nem is tud annyira angolul, hogy élvezhető legyen a beszélgetés.
14/17 anonim válasza:
Muszáj mennem, vagy megsértődne... hát, nekem NEM lenne a párom egy hisztis óvodás.
15/17 A kérdező kommentje:
azt hozzatennem hogy mindegyikük tökéletesen beszéli az angolt, mivel még régebb óta itt vannak kint Angliában mint én.
2018. aug. 24. 13:03
16/17 anonim válasza:
Én a helyedben nem mennék el, sértődjön meg nyugodtan a barátod. Szerintem is nagyon gáz a barátodtól, hogy nem is próbál beszélni a haverjai fejével, hogy rád is legyenek tekintettel, sőt ezután még neki áll feljebb, amiért nem akarsz menni..
Igaza volt valamelyik előttem szólónak, aki így viselkedik most, később se lesz jobb. És ilyen emberrel tuti nem akarnék családot alapítani, mert szülhetsz neki akárhány gyereket, meg teperhetsz neki, ahogy csak tudsz, mindig a haverok lesznek a legfontosabbak.
17/17 anonim válasza:
Szerintem meg azt várja, hogy ne is menj. Ez csak színészkedés, ha megsértődne. Ha tényleg szeretné hogy menj, akkor tenne is érte, hogy jól érezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!