Introvertáltak! Ti is előre féltek már az ünnepek alatti rokonlátogatásoktól?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt azokat a találkozókat, ahol felteszik a rutinkérdéseket, de a választ fél órán belül el is felejtik és bájcsevegni kell. Hogy vészelitek át? Vagy egyszerűen kihagyjátok az ilyen programokat?2016. dec. 21. 12:23
3/27 anonim válasza:
Már megszoktam. A felesleges rutinkérdésekre már tudok közhelyes rutinválaszokat adni. Iszok pár felest és a bájcsevej is egész jól megy.
4/27 anonim válasza:
Azért jó, ha az embernek van népes családja, aki körbeveszi, még ha néha unalmasan bájcsevegni kell. Milyen rossz lehet ilyenkor azoknak, akik egyedül vannak...
5/27 anonim válasza:
nálunk a rutin kérdés:Mikor lesz gyerek?, a válasz: majd ha mi szeretnénk és nem ti :D
8/27 anonim válasza:
Én sajnos nem hagyhatom ki a rokonlátogatásokat. De gondolom most is túl kell majd esni a hogy megy a suli és van-e barátod kérdéseken ezredjére is.
22L
9/27 anonim válasza:
4. Én akkor érzem magam a legmagányosabbnak, ha olyanokkal vagyok,akik tojnak rám. Ha egyedül vagyok, akkor csak egyedül vagyok, de magányos szinte csak mások társaságában. Valószínűleg ez az igazi introvertáltság. Én szeretek velem:)
10/27 anonim válasza:
4-5 feles kezdetnek aztán fél óránként egy szintentartásnak. Én így viselem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!