Introvertáltak! Hogyan oldjátok meg?
Mit dolgoztok? Hogyan oldjátok meg hogy az emberek ne merítsenek ki? Vannak barátaitok?
-Egy introvertált lány
1. Semmit, tanulok.
2. Nos, nincs sok emberi kapcsolatom, így mindig biztosított a szükséges egyedüllét, így a szocializáció nem merít ki.
3. Vannak, kellenek is, de nem százhúsz faszbúk ismerős, hanem két-három igazi barát.
Tanulok, mellette diákmunkázok néha.
Nem szoktak lemeríteni az emberek, kerülöm a bájcsevejt. Még akár host munkát is vállalnék, de még nem jött össze :D
Nincsenek barátaim. Nagyon nehéz valódi lelkitársra találni. Felszínes érdekkapcsolatok meg nyilván nem kellenek :)
24f
Én jól kibaxtam magammal, mert nem rég kezdtem új helyen és minden nap új emberekkel találkozom a munkám során. A kommunikációmmal nincs gond, gördülékeny és színes szókincs készletem van, viszont nap végére eléggé lezsibbadok agyilag. Most egy ideig még új emberekkel találkozom majd, aztán ha kiépült a hálózat, akkor már csak a meglévőkkel kell kapcsolatot tartani és azt sem minden nap.
Egyébként csomó mindent egyedül szeretek csinálni pont amiatt, hogy egyedül lehessek, csak hétvégente koccanok mindig egy közeli haverral, kajálunk, sörözünk kicsit, beszélgetünk. Régebben több baráttal taliztam, csak vagy elköltöztek munka, suli miatt, vagy magánéleti állapotváltozások miatt már nem tart össze a társaság.
Egyébként szívesen bringázok, futok, olvasok, zenét hallgatok, fotózok, főzök néha, ilyesmik, szóval magányos tevékenységek.
Te mit csinálsz? Dolgozol vagy sulizol? Hogy kapcsolódsz ki?
- Takarítónő
- Nincs sok kollégám, de őket szeretem, nem merítenek le
- Igen, vannak
1.
Középiskolába járok, nem dolgozom
2.
Pff, úgyis kimerítenek előbb-utóbb. Ha szellemileg teljesen kimerültem, akkor leülök a gép elé, és csinálok ezt-azt. Ez pedig minden este megtörténik.
3.
Barátoknak nem mondanám, inkább ismerősöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!